Dineren med god smag i Lyngby

_96

Brdr. Price forstår at lave diner mad af god kvalitet og masser af god smag. Hos Price´s diner i Lyngby er kødet af dansk kvæg fra Kildegaarden og pølserne er slagterfremstillet efter brødrenes opskrift. Priserne er meget fair, de gode råvarer og faglig dygtigt håndværk taget i betragtning. I weekenden er der lækker morgenmad fra kl. 9 og alle hverdage allerede fra kl. 8. 

Trendy cafe i Søborg Hovedgade

_97

Søborg Hovedgade er en travl gade, men halvvejs igennem ligger denne trendy cafe ud til et torv med overdækket terrasse og hyggelig atmosfære indenfor. Hos Cafe Engelhardt er maden klassisk cafemad fra tidlig formiddag, aftenretter for hele familien og baren byder på godt til ganen.

Familie restaurant med udeservering

_98

Stor italiensk familie restaurant med små hyggelige terrasser i Skovlunde og masser af parkering. Hos Il Terzo Nuova Italia hersker der hyggelig stemning på italiensk, med gode klassiske retter og pizzaer til gæster i alle aldre. Når vejret tillader, er der en lille terrasse og lille have med udeservering. 

Luksusmad med udsigt til Øresund

_99

Lige nord for København med udsigt til Øresund ligger denne perle af en kro midt i en grøn oase. Strandmøllekroen ligger på Skodsborg Strandvej og byder indenfor til et lækkert og moderne landkøkken. Nyd den fantastiske udsigt sammen med smagsfuldt smørrebrød til frokost eller en skøn anretning til aften. Hver fredag er der skaldyrsbuffet og søndag det store frokostbord. 

Idyllisk spisehus i Kgs. Lyngby

_100

Lad dine sanser forkæle af den smukke natur og det gode dansk/fransk cuisine som præger tallerkenerne hos Brede Spisehus. Nyd en velassorteret frokostassiette, menu eller smørrebrød til frokost. Om aftenen serveres skønne retter med fugl, fisk, kød og vegetar, som er præget af de franske smage.

Frisklavet pasta på få minutter i Lyngby storcenter

_105

God mad til hverdag hos Parma & Pasta i Lyngby Storcenter og i City2. Nyd et glas vin eller en italiensk kaffe mens du ser på at din pasta ret bliver lavet eller brættet fyldt med delikatesser og friteret brød - kun til dig! Der er pladser i madbaren rundt om køkkenet samt ved borde i hele spiseområdet. 

Rustik familie hygge på Amager

_103

Hos Ristorante Rimini er der familietid på italiensk i hyggelige rustikke stuer med god plads, så der er mulighed for at spise mange ved samme bord. Her serveres gode italienske egnsretter, populære pizzaer og betjeningen er nærværende. Restauranten ligger på hjørnet af Amagerbrogade nær Stadsgraven.

Spis italiensk inden forestillingen i Viften

Trattoria Nuova Rødovre

En dejlig aften i hyggelige omgivelser i Rødovre, både til hverdag og fest. Trattoria Nuova italia ligger nær Viften og er derfor et godt valg inden en forestilling, kollegialt samvær eller bare en hverdag, hvor familien samles til et dejlig stund inden aftenen går på hæld. Der er god parkering lige ved døren.