Spis med udsigt til vand i København_1

Ravelinen

Spis fantastisk mad hos Restaurant Ravelinen med fænomenal udsigt til Voldgraven indrammet af det smukkeste grønne område på Christianshavn. Maden er lavet fra bunden og råvarerne er de bedste fra sæsonen. Ravelinen ligger i gåafstand fra Christianhavns metro og der er parkering foran restauranten. 

Spis med udsigt til vand i København_2

Kaffesalonen

Næsten som at sidde på en båd, denne ligger bare stille og byder ind til nogle dejlige soltimer midt på Peblinge Dosseringen. Kaffesalonen byder på forskellige brunchtallerkener, sandwiches og meget andet lækkert til at stille sulten og selvfølgelig god kaffe!

Spis med udsigt til vand i København_3

Restaurant Lynetten

Kom en tur ud på Refshaleøen og nyd en dejlig frokost hos Restaurant Lynetten på terrassen eller bag de store panorama vinduer med udsigt de mange sejlbåde. Køkkenet er dansk/fransk og her er åbent alle dage til frokost og aften.

Spis med udsigt til vand i København_4

Cafe 22

Gå en tur om søerne eller bare langs dem og sæt dig på den hyggeligste terrasse under kastanjetræerne eller i direkte sol og mærk hvilken ro man kan få hos Cafe 22 på Østerbro. Køkkenet byder på alt fra morgenmad, cafe retter, smørrebrød og aften menuer, men få udvalgte fra hver kategori. Og så er der også åbent søndag fra morgenstunden.

Spis med udsigt til vand i København_5

Il Gabbiano

Få en fornemmelse af ferie ved kajen på Langelinie, hvor masser af både sejler forbi alt imens I nyder en sprød pizza eller en god pasta ret på Ristorante Il Gabbiano´s dejlige terrasse med læhegn og blomster i kummerne.

Spis med udsigt til vand i København_6

Restaurant Hummer

Ved godt det kan være svært at se vandet i Nyhavn indimellem, da her hersker en leben uden lige. Men når man sidder og nyder lækker friskfanget fisk og skaldyr med forfriskende drikke i glassene, er det tydeligt at man sidder ved vandet. Og Restaurant Hummer ligger i den rolige ende af Nyhavn. Husk der er parkeringskælder på Sankt Annæ Plads, lige bagved.