Picture

Med vennerne på Cafe Ultimo

Café Ultimo er med en ung og livlig atmosfære det perfekte sted at invitere vennerne ned efter en tur rundt i haven. Menuen er italiensk, og maden er enkel, rustik og tro mod sit nationale ophav, men præsenteres flot og moderne.

  Prisniveauet er ganske rimeligt, og hvis man deler et par forretter og holder sig til pizza og pasta til hovedretten, kan man sagtens få stillet sulten uden at føle sig ribbet. Picture

Med gutterne på Italia

Italia er lillesøster til det berømte pizzeria La Vecchia Signora i Grønnegade, som er kendt for igennem generationer at lave nogle af Københavns bedste stenovnsbagte pizzaer. Pizzaerne er ligeså gode her i Tivoli, men udsigten er sjovere.

  Prismæssigt er vi også her i et betaleligt leje, i hvert fald hvis man nøjes med en pizza per mand og en flaske vin til deling.Picture

Med børn på Wagamama

Når de små maver knurrer er Wagamama et godt sted at gå hen, for her går det stærkt med serveringen, og prisniveauet er ganske børnefamilievenligt. Menuen består af asiatisk inspirerede retter som gyoza, stegte rejer, grillspyd og nudler, og der lægges op til, at man vælger forskellige retter til alle og deler dem mellem sig. Der findes også særlige børnemenuer.

  Maden ankommer ikke nødvendigvis samtidig, til gengæld er den varm, og man kommer hurtigt i gang.Picture

Med den eneste ene på Nimb Brasserie   I det overdådige Nimbkompleks kan man nyde den lækre indretning og den fine udsigt til haven men den, man har kær, uden at det behøver koste en bondegård. Det kæmpe rum er indrettet i luksuriøs bistrostil, som skabt til romantik. Maden på kortet har en klar reference til det klassiske franske brasseriekøkken med et legende twist.   Omend priserne ikke er decideret billige, kan man sagtens få et par veltillavede bistroretter og en flaske vin dertil for under 1000 kr. for to.Picture

Med familien på Grøften

Hvis familien er på besøg, er Grøften et anbefalelsesværdigt sted at slå vejen forbi, når  sulten melder sig. Menuen er klassisk dansk med skipperlabskovs ad libitum som en af specialiteterne.   Derudover står den på smørrebrød, traditionelle danske retter og asparges fra Søren Wiuff i sæsonen. Man kan få bedre dansk mad andre steder i byen, men der er nu noget helt særligt over stemningen i Grøften, og prislejet er fornuftigt.