Brunch i solen på Skt. Hans Torv

Sebastopol er en af de ældste caféer på Nørrebro, og en ægte frankofil af slagsen. Beliggenheden på det hyggelige Skt. Hans Torv kombineret med et cafékøkken, der går op i, hvad der serveres, gør Sebastopol til en af byens populæreste caféer.    Cafekortet er omfangsrigt med blandt andet flere muligheder for morgenmad og brunch. Cafe Sebastopol har en kæmpe udendørsstilling, så der er god mulighed for en plads i solen midt på Skt. Hans Torv.  Picture

Spis brunch ved søerne

Med beliggenhed ned til søerne byder Cafe 22 indenfor til en god oplevelse, hvad enten du vil nyde en frisk kop kaffe, en let anretning, sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu eller blot nyde en iskold øl i hyggelige omgivelser.

Vi tilbyder udendørs servering under de smukke kastanjetræer med udsigt over søen og Dronning Louises Bro såvel som indendørs servering i vores hyggelige, rustikke kælderlokaler.

Picture

Brunch med sol på Østerbro

I hjertet af Østerbro – på Gunnar Nu Hansens Plads - finder du Kafe Kapers, der tilbyder udendørs såvel som indendørs servering. Hos Kafe Kapers har du om sommeren mulighed for at opleve vores fantastiske luksus brunch buffet, sammensætte en lækker to- eller tre retters menu, nyde en varm cafe latte, en iskold fadøl eller et glas vin.

Den hyggelige udendørs terrasse og top moderne pavillon byder på sol hele dagen, og med en central beliggenhed midt på Østerbro - tæt på Parken og Østre Gasværk - er det nemt at finde en parkeringsplads lige i nærheden.

Brunch med sol på Vesterbro Torv

Cafe Obelix på solsiden af Vesterbros Torv er en klassiker blandt caféerne på Vesterbro. Her er masser af udendørs borde, hvor man kan nyde sin brunch i solen.   Cafeen åbner tidligt, og fra morgenstunden kan man få sig en oste- eller pølsemad med en kop kaffe fra kanden til en billig penge. Der serveres desuden brunch hver dag. I weekenderne er der desuden tag-selv brunchbuffet.  

Brunch på Østerbro

Café Phønix er en stor, flot cafe på hjørnet af Østerbrogade og Skt. Jakobs Plads. På pladsen foran cafeen kan man sidde ude, og måske endda være heldig at fange en solstråle.   Menukortet har alle de gode caféklassikere – selvfølgelig også brunch, som fås i flere varianter. Der er desuden brunchbuffet hver lørdag.  

Brunch i solen på Vesterbro

Høeg’s er en god allround café og bar, som bruges flittigt af de lokale på Vesterbro. Foran cafeen er der en hel del borde, hvor man kan sidde ude og spise brunch på en solskinsdag.   Cafe Høeg’s har et pænt udvalg af morgenmad og brunch, bl.a. en ægte tømmermandsbrunch til dagen derpå.