Restaurant Strejf på Havnen

Restauranter og cafeer i Helsingør_15

Kunne det friste med en levende havneudsigt igennem de store panorama vinduer fra Sundkroens første sal, som huser Restaurant Strejf - en lækker franskinspireret restaurantperle med den hyggeligste indretning i naturens varme farver, et lille lounge område med bar pladser samt en stue i stuen til det mindre selskab med ønske om lidt privathed.

LÆS MERE OM RESTAURANT STREJF OG BOOK BORD HER

Rkaj i Nordhavn

Restauranter og cafeer i Helsingør_13

En kilometer fra centrum ligger Restaurant Rkaj lige ud til de gyngende både i Helsingør´s Nordhavn. Restauranten er lys med stor panorama udsigt og skønne terrasser. Her er åbent til frokost og aften samt brunch a la carte lørdag og søndag formiddag. Køkkenet er præget af det fransk-danske køkken og har bl.a. luksus smørrebrød i frokosten.

LÆS MERE OM RKAJ OG BOOK BORD HER

Ristorante Amici Miei i Stengade

Restauranter og cafeer i Helsingør_6I starten af Helsingørs hovedstrøg Stengade, tæt på butikscenteret og gode parkeringsforhold, finder man Helsingør´s ældste italienske restaurant. Restauranten er romantisk indrettet i 2 plan med masser af historiske ornamenter på væggene, dejlig udestue med masser af lysindfald som gør sommeren længere. Køkkenet har stor faglig stolthed indenfor klassisk italiensk mad.

LÆS MERE OM AMICI MIEI OG BOOK BORD HER

Cafe Vivaldi i Stengade

Restauranter og cafeer i Helsingør_7Er det cafe-livet som trækker, så er der gode gamle Cafe Vivaldi, som ligger forenden af Stengade og troner med en dejlig terrasse overdækket af store parasoller og et klassisk cafe miljø indenfor. Indretningen er laid back med rummelig bløde siddearrangementer langs vinduerne ud til gaden.

LÆS MERE OM CAFE VIVALDI OG BOOK BORD HER

Cafe Torvet på Axel torv

Restauranter og cafeer i Helsingør_12Cafe Torvet byder indenfor i hyggelige rustikke omgivelser og velkendte retter som plankebøf med kartoffelmos og bearnaise og smørrebrød. Den store terrasse har sol det meste af dagen og stolene er polstrede med lune tæpper, når behovet opstår.

LÆS MERE OM CAFE TORVET OG BOOK BORD