Restaurant Strejf på Havnen

Restauranter og cafeer i Helsingør_3Kunne det friste med en levende havneudsigt igennem de store panorama vinduer fra Sundkroens første sal, som huser Restaurant Strejf - en lækker franskinspireret restaurantperle med den hyggeligste indretning i naturens varme farver, et lille lounge område med bar pladser samt en stue i stuen til det mindre selskab med ønske om lidt privathed.

LÆS MERE OM RESTAURANT STREJF OG BOOK BORD HER

Ristorante La Dolce Vita i Kongensgade

Restauranter og cafeer i Helsingør_4En lille gåtur op igennem Helsingørs små brostensbelagte stræder, kryds det hyggelige Axeltorv og find en italiensk oase i Kongensgade. Ristorante La Dolce Vita ligger i et smukt bindingsværk med skæve vægge, dæmpede farver, masser af spændende italienske vine og et køkken med fokus på god hjemmelavet mad fra forskellige italienske regioner. 

LÆS MERE OM LA DOLCE VITA OG BOOK BORD HER

Restaurant Stegepanden på Axel Torv

Restauranter og cafeer i Helsingør_5Er I et blandet selskab hvor nogen har hang til en god burger, en anden til klassisk smørrebrød eller bare en god dansk ret, så må man forbi Restaurant Stegepanden på Axel Torv. Restauranten er hyggelig indrettet og med udsigt til torvet fra både stuen og den åbne første sal. 

LÆS MERE OM RESTAURANT STEGEPANDEN OG BOOK BORD HER

Ristorante Amici Miei i Stengade

Restauranter og cafeer i Helsingør_6I starten af Helsingørs hovedstrøg Stengade, tæt på butikscenteret og gode parkeringsforhold, finder man Helsingør´s ældste italienske restaurant. Restauranten er romantisk indrettet i 2 plan med masser af historiske ornamenter på væggene, dejlig udestue med masser af lysindfald som gør sommeren længere. Køkkenet har stor faglig stolthed indenfor klassisk italiensk mad.

LÆS MERE OM AMICI MIEI OG BOOK BORD HER

Cafe Vivaldi i Stengade

Restauranter og cafeer i Helsingør_7Er det cafe-livet som trækker, så er der gode gamle Cafe Vivaldi, som ligger forenden af Stengade og troner med en dejlig terrasse overdækket af store parasoller og et klassisk cafe miljø indenfor. Indretningen er laid back med rummelig bløde siddearrangementer langs vinduerne ud til gaden.

LÆS MERE OM CAFE VIVALDI OG BOOK BORD HER

Restaurant Asia House på Axel Torv

Restauranter og cafeer i Helsingør_8Trænger I til andre krydderier og aromaer, så må en frisklavet kinesisk buffet være sagen. Hos Asia House på Axels Torv er der god plads til hele familien og med vinduer fra gulv til loft, er det som at sidde på torvet hele året. Asia House har også a la carte og take away.

LÆS MERE OM ASIA HOUSE OG BOOK BORD HER

Rib House i Stengade

Restauranter og cafeer i Helsingør_9Når der skal bøf, bearnaise, fritter og salatbar til er Rib House oplagt. Et steakhouse i 2 plan, gårdhave og stor terrasse foran indgangen, centralt på Stengade med masser af butiksliv rundt om. Rib House er trods sin størrelse hyggeligt indrettet med dæmpet belysning og god plads om bordene. 

LÆS MERE OM RIB HOUSE OG BOOK BORD HER

Cafe Strejf på togstationen

Restauranter og cafeer i Helsingør_11Når den lille og hurtige sult skal stilles, men man alligevel gerne vil sidde et hyggeligt sted tæt på det hele, så er et smuttur op på Helsingørs gamle charmerende perron og find Cafe Strejf. Her er masser af god kaffe, kage, sandwiches, smørrebrød og små populære varme retter. Samme gode kvalitet som på restauranten, blot serveret som hurtig café mad. Lad jer overraske over hvor hyggelig en stue man finder på en tog station og pas på ikke at glemme tiden. 

LÆS MERE OM CAFE STREJF OG BOOK BORD HER

Cafe Torvet på Axel torv

Restauranter og cafeer i Helsingør_12Cafe Torvet byder indenfor i hyggelige rustikke omgivelser og velkendte retter som plankebøf med kartoffelmos og bearnaise og smørrebrød. Den store terrasse har sol det meste af dagen og stolene er polstrede med lune tæpper, når behovet opstår.

LÆS MERE OM CAFE TORVET OG BOOK BORD