Toldboden - Frederikssund
Restaurant Toldboden ligger måske på Frederikssunds bedste adresse. Lokalerne er indrettet enkelt, moderne og minimalistisk. Stedet drives af Steffen og Cecilie, der både har grundig erfaring i restaurationsbranchen og på samme tid brænder for at skabe en dejlig familierestaurant, hvor der er plads til børnefamilier, selskaber, forretningsmiddage og romantiske aftener.
FÅ PÅSKEN SERVERET VED BORDET, NYD SELSKABET OG DEN DEJLIGE UDSIGT
HJEMMEBAGT BRØD OG RUGBRØD
CHRISTIANSØ SILD MED RØDLØG, KAPERS, CREMEFRAICHE
PORRE SILD MED LØG
KOLDRØGET LAKS MED RYGEOST OG RADISER
RØGET ÅL MED RØRÆG OG PURLØG
SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET MED REMOULADE, REJER OG CITRON
KALVECUVETTE MED BAGTE CHERRYTOMATER OG ROSMARIN
ANDEPOSTEJ MED PEBERROD OG CORNICHONER
HØNSESALAT MED SPRØD BACON
2 SLAGS OST MED KOMPOT, NØDDER OG KNÆKBRØD
KUN DKK 329,- PR. PERSON
TILKØB KAFFE & PETIT FOUR DKK 369,- IALT PR. PERSON
Gælder kun ved forudbestilling.
Påskebordet serveres til og med tirsdag d. 18. april 2017
RESERVER BORDET ONLINE HER ELLER PÅ TELEFON 2880 3600
Sundkroen by Madam Sprunck - Helsingør
Madam Sprunck invitere til den store Påskebuffet på Sundkroen, som ligger på Stationspladsen 3 i Helsingør
STOR PÅSKEBUFFET PÅ SUNDKROEN 13. - 16. APRIL 2017
Æg & rejer m. Mayo & dild
Karrysild m. æble, løg & dild
Røget sild m. røræg & purløg
Pil selv rejer m. Citron & Aïolï
Dildgravad Laks m. Rævedressing
Tarteletter m. Høns i Asparges
Lammekølle m. hvidløg, timianbagte rodfrugter & Tzatziki
Bønnesalat m. sennep & Skalotteløg
Ost & Kage
PRIS 245,- PR. PERSON
BORDRESERVATION MED ANKOMST MELLEM KL. 11:30 OG 15:00 - RING +45 4926 4849
Herthadalen - Roskilde
Herthadalen ligger idyllisk for enden af Danmarks længste allé og er en del af Ledreborg Slot, tæt på Roskilde. De smukke lokaler er den perfekte ramme for små og store selskaber, til livets vigtige begivenheder og festlige lejligheder. Alle lokaler har egen terrasse med udsigt over Knapsø.
Traditionen tro holder Herthadalen åben i højtiden og indbyder til at fejre Påsken i Skoven. Reserver bordet til Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag, alle dage fra kl. 12.00-16.00
NB! Husk at booke bord, da vi har begrænsede pladser
MENU MED 4 SERVERINGER:
1.Servering
* Påskeæg fra Hegnsholt / karse / rugbrød / urtesalt *
2. Servering
* Rørt stenbiderrogn / skalotteløg / citron / purløg *
* Stegt rødspættefilet / hjemmerørt pickles / citron *
* Charcuteribræt af dyr fra Sagnlandet lejre *
* lune stegte sild / rødbede / sennepsmayo / dild og kapers *
Hertil hjemmebagt groft rugbrød og landbrød m/ pisket smør
3. Servering
* Påskelam fra Sagnlandet Lejre m/ kål / ramsløg / forårsløg / nye skud *
Hertil serveres kartofler/rødder, syrlig grøn salat samt “sows”
4. Servering
* Grønne rabarber / hvid chokolade / knas / skovsyre *
Pris pr. couv. 325,-
(Børn u/12 år 200,- børn u/ 2 år u/b)
Trekosten - Nivå havn
Restaurant Trekosten ligger alleryderst på molen ved Nivå Havn. Udsigten over Øresund er fænomenal, især hvis vejret er til at sidde på terrassen bag restauranten, hvor man praktisk talt sidder på molekanten. Herfra kan man se hele vejen til Hven, Sverige, Kronborg og Sletten. Inde fra restauranten kan man nyde udsigten gennem de store panoramavinduer.
Påskeanretningen serveres alle påskedagene 13.-17.april fra kl. 12:00 – 16:00
PÅSKEANRETNING
Forårssild i grønt,rødløg og capers
Rilette af varm røget laks,frisk æble og dild
Husets fiskefrikadelle,hjemmelavet remoulade og citron
Lammeculotte,grønne asparges-ramsløg og portvinsky
Dansk Emmenthaler,valnødder og appelsin
Gulerodskage med mascarponecreme,frugtkompot
3 slags hjemmebagt brød
Pris kr. 255,- pr. person - Bestil bordet online her på Spiseliv profilen
Restaurant Gilleleje Havn
Hvis vejret er til det, kan man slentre en tur på den smukke, uspolerede fiskerihavn i Gilleleje. Restauranten ligger i fiskerlejet i den gamle bydel med den dejligste udsigt over Stejlepladsen. Lyse farver, kunst med maritime motiver på væggene og professionel og imødekommende betjening bidrager til en afslappet og behagelig stemning, både i restauranten og den mere uformelle krostue.
FROKOST ANRETNING - serveres mellem kl. 11:30 - 17:00
MARINERET SILD med karrysalat og æg
CANNELLONI AF RØGET LAKS med cream cheese og pluksalat
RØDSPÆTTEFILET med rustik remoulade
HJEMMELAVET HØNSESALAT med sprødt kyllingeskind og ristet rugbrød
LUN HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ med bacon og hjemmelavet syltede rødbeder og surt
2 GODE OSTE med citrus hjemmelavet tilbehør og rugbrødschips
Serveres med lækkert hjemmelavet brød, hjemmelavet krydderfedt og smør
Pris pr. person kr. 245,-
Bordbestilling på telefon 4830 3039
Skovshoved Hotel
Skovshoved Hotel ligger omgivet af den fredelige nordsjællandske natur samt tæt på det livlige København. Nyd det fine franske og det dyrebare danske. Køkkenchef Rune Larsen prædiker ikke overdådig pynt, men stor smag og alt er skabt af sæsonens bedste danske råvarer. Påskefrokosten består af 3 serveringer.
Påskeserveringer 2017
Første servering:
2 slags sild, marmorerede hønseæg, håndpillede rejer, variation af asparges & urter
Anden servering:
Lammeterrin, spæde forårsgrøntsager & kartoffelsalat med urter & radise
Tredje servering:
3 danske oste med sødt & sprødt
Pris kr. 345,- pr. person - Bestil gerne bordet online her på Spiseliv eller ring 3964 0028