Påskebuffet med smuk udsigt

Tag turen til Falster, helt præcist Restaurant Kongsnæs i Stubbekøbing, som byder på den smukkeste udsigt. Her kan man samle familie og venner omkring en stor og veltillavet Påskebuffet til blot kr. 179,- pr. person. Restauranten har en stor terrasse, så hvis vejret tillader kan man evt. starte med en frisk aperitif inden man går til bords. Derudover er der rig mulighed for en gåtur i området inden dagen sluttes af.

Fortet

Få et frisk pust fra Køge Bugt eller det altid oplagte personale hos Restaurant Fortet i Karlslunde. Hvert år kommer gæster fra nær og fjern for at fejre forårets kommen med en stor og lækker Påskebuffet. I år er det Skærtorsdag og Langfredag fra kl. 12 - 17. Buffeten står fra kl. 12 - 15. Pris kr. 235,- (børn u. 10 halv pris)

Restaurant Toldboden

Kør en tur til Frederikssund og oplev et intimt havnemiljø hos Restaurant Toldboden. Påskefrokosten serveres ved bordet så man kan bare læne sig tilbage og nyden maden, selskabet og udsigten over havnen og Roskilde Fjord. Kuvertprisen er kr. 299,- og med stempelkaffe og Petit Four kr. 338,- Se hele traktementet her på Spiselivprofilen.

Lodskroen

Der ligger en lille havneby som hedder Bisserup tæt på Skælskør og Næstved. I denne havn ligger det charmerende Lodskroen og her kan man nyde en stor Påskebuffet med drikkevarer til kun kr. 298,- pr. person.  Klik ind og læs mere.

Søstjernen Rågeleje

Selvom man ikke har et sommerhus ved Rågeleje, er det her værd at køre efter. Restaurant Søstjernen har i snart 3 år været drevet af Sebastian og Heidi med stor succes. De har mange gæster helt fra København og nærmeste større by Hillerød. Makkerparret brænder for ærlig mad og god service. Så inviter familie og venner på en skøn tur til Søstjernen og nyd en smagsfuld Påskebuffet til kr. 269,- pr. person og det smukke lys fra vandet.

Bistro Bellevue

Det Store Påskebord serveres hos Bistro Bellevue med den helt unikke udsigt over Øresund alle Påskens dage fra kl. 12:00 - 15:00. Reserver bord til følgende dage: 24, 25 & 27, 28 marts. 
Pris per person 200,- under 8 år 100,-

Hjemmelavede sild, rejer med hjemmerørt mayonaise, rimmet laks med urtecreme, gravad laks med sennepsdressing, hønsesalat med bacon og rødløg, 2 slags forårssalater, friskpanerede rødspættefileter med hjemmelavet remoulade, grillet lammekølle med hvidløg, persille og flødekartofler, sprøde tarteletter med høns i asparges, frikadeller med surt, husets hjemmelavede leverpostej med svampe, krogmodned oksehøjreb med sauce bearnaise, udvalg af kældermodnede oste med sylteting og knas, frisk frugt

Fredensborg Store Kro

Hold årets påskefrokost på Store Kro i skønne Nordsjælland.

Påskedag, søndag d. 27 marts fra kl. 12-16 byder vi inderfor til Store Kros Påskefrokostbord til kr. 395,-

Islandske saltesild m/karry, æble & hønseæg, Kryddersild m/ syltede rødløg & kapers, Stegte sild m/ sennep & dild, Grønlandske rejer m/ ørredsogn & grillet citron, Store Kros graved laks m/ fennikel & brun farin, Krondildskogte krebs m/ urteemulsion & sprød toast, Roastbeef m/ pickles & peberrod, Tarteletter m/ høns i asparges, Helstegt lammekølle m/ timian & bagte hvidløg, Kartoffelgratin, Jordskokkesalat, Grønne salater m/ ansjos & parmesan, Brie m/ druer & kiks, Tivolikage, Pærer belle Helene

 

Der er mulighed for at forudbestille alternativ buffet til børn til kr. 175,-

Rødspættefilet, Frikadeller, Leverpostej m/ bacon, Unghanebryst, Cherrytomater & hønseæg, Grøntsagsstænger, Pastasalat m/ majs, ærter og rød peberfrugt, Franske macarons m/ chokolade, Regnbuekage

Herthadalen - Midt i Skoven

Kom ud midt i en eventyrlig skov med kæmpe træer, tårnfalke som flyver lavt omkring, så kør ikke for stærkt, og en smuk og idyllisk sø for foden af restauranten. Her kan man nyde en lækker Påskemenu lavet fra bunden, alle påskedagene. 

Påskemenu.

Åbent: Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag og 2. Påskedag, alle dage fra kl. 12.00-16.00 

* Stenbiderrogn / hvide asparges / skum / lime / jordskokkechips / karse *

* Rimmet kulmule / kinaradise / jord / æble *

* Stegt rødspættefilet / hjemmerørt pickles / citron *

* Pillede rejer / kryddermayo / citron / dild *

* Christiansø-pigens sild m/cremefraiche, rødløg, dild og kapers * Hertil hjemmebagt groft rugbrød og landbrød m/ kværnet smør

* Grillet påskelam fra Sagnlandet Lejre m/ syltet rød spidskål / bagt rødbede / crudite af beder / vild brøndkarse * Hertil serveres kartofler/rodfrugter, syrlig grøn salat samt “sows”

* Danske gårdoste m/ sødt & sprødt *

* Syltet grønne rabarber / hasselnød / vaniljecreme / bagt mandelkage *

Pris pr. couv. 300,-  NB! Husk at booke bord, da der er begrænsede pladser