Nytårs take away 2018

Nytårs take away 2018

Sabina
Spiseliv.dk

Nytårsaften er for de fleste en festlig begivenhed, hvor vi siger tak for året der gik og velkommen til det nye år. Mange vil gerne fejre aftenen hjemme og samtidig have tid til sine gæster. Så hvad med at få en lækker og smagsfuld middag, som er lavet af dygtige kokke og let kan serveres ved bordet?

Spiseliv har samlet nogle dejlige take away nytårsmenuer anno 2018/19 på Sjælland.

Picture

Tapas - Tournedos - Ganache

Forkæl dig og dine gæster med en dejlig og smagsfuld 3 retters Nytårsmiddag, tilberedt af de bedste råvarer og som let og elegant kan serveres hjemme.

NYTÅRSMENU

4 små enheder
Store rejer m/chili & basilikum
Kalveterrin m/syltet grønt
Hjemmerøget laksecreme
Spegeskinke m/melon

Hovedret
Oksetournedos m/årstidens grønt pommes duchesse & svampesauce

Dessert
Chokoladeganache m/ananas, hindbærcoulis & champagnesorbet

Pris kr. 395,- pr. kuvert

Vejledning medfølger
Forudbestilles senest d. 27/12 kl. 21 på tlf. 46 35 19 00 og afhentning d. 31/12 2018 mellem kl. 14-16.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BESTIL

Picture

Skaldyrsorgie med bobler

Slut året af med et kæmpe skaldyrsorgie til 2 personer, med masser af tilbehør og 1 flaske spumante (BOBLER) 

SKALDYRSFADET BESTÅR AF:

2 stk grillet halve hummere
2 stk grillet store krabber
6 stk grillet krebs
4 stk grillet jomfruhummere
4 stk grillet kæmperejer
2 hele krabber
10 stk grillet krabbe klør
Souterede tiger rejer i hvidløg

TILBEHØR: Frisk blandet salat - Citron - Hjemmerørt trøffel mayo - Friskbagt italiensk - Brød m/oliven paté

DRIKKE: 1 Flaske prosecco/spumante (BOBLER)

PRIS FOR ALT DETTE kr. 895,-
Til afhentning fra kl 16:00 til 17:00 d.31/12.17
Mulighed for tilkøb af franske østers til 10 kr. Pr. Stk. (Min 10 stk)
Åbnet og serveret med friske citroner

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BESTIL

Picture

Bisque - Okse - Chokolade

Nytårsmenuen 2018 fra DiningSix tager form som en lækker 3-retters menu bestående af både nytårsfisk, okse & chokolade. Efter nem og kort tilberedning er maden klar til servering, til glæde for dig og dine gæster. Se også Nytårsplus som indeholder kransekage og natmad.

NYTÅRSMENU 2018

FORRET: Cremet bisque på jomfruhummer med smørporcheret nytårsfisk, grøntsager fra Lammefjorden, crumble på rug samt urteolie med kaffir

HOVEDRET: Langtidstilberedt okse fra Uruguay med rosmarin & havsalt, kartoffelgratin med hvidløg & urter samt kraftig sauce på svampe & okse. Hertil variation af syltede bær, grillede borettane løg i balsamico samt blød gulerodspuré

DESSERT: Kraftigt fransk chokoladekage med luftig polynesisk vaniljecreme, hvidt chokoladerør, kagecrumble med farin samt syrlig hindbærkompot

LÆS MERE OM DININGSIX SAMT BESTIL HER

Picture

Fiskeroulade - Tournedos - Mazarin

Lad Restaurant Gisseløre forberede Jeres Nytårsmiddag af gode råvarer, godt håndværk og selvfølgelig så let som muligt for middagsværterne.

Appetizer
Serranoskinke med syltet rødløg og auberginecreme
Agurk med friskost og sprødt rugbrød
Indbagt mozzarella med semidry tomater og oregano

Forret
Roulade af rimmet laks og varmrøget torskemousse med friske æbler, krydderurter, stegte
løg, emulsion af bagte rødbeder og syrlig safrancreme

Hovedret
Tournedos af oksemørbrad, jordskokketimbale med løg og røget flæsk, syltet savoykål,
kartofler i lag med svampe og trøffelsauce

Dessert
Mazarin og lys chokolade med hindbærsorbet, vaniljeparfait og appelsincoulis
Pris pr. couvert: 375,- - Intet minimumsantal.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BESTIL MENUEN

Picture

3 små - Okse - Nøddetærte

Så er Nytårsaften klaret med en lækker menu fra Hereford Steak House i Taastrup med klassikere vi kender, men som altid holder - bestil menuen, inviter gæsterne og nyd en hyggelig aften hjemme.

Forret:
3 lækre forretter, som skal anrettes på en tallerken.
Mousse af varm-røget ørred med purløg og lime, Pandekage bagt med lakse-krabbefars med rygeostecreme og sweet drops samt ristet rugbrød med andelever mousse, brombærkompot og urtesalat.
Hovedret:
Medaillon af oksemørbrad hertil sauce Provencale, røstikartoffel, flødebagte svampe, bønner omviklet med Serranoskinke samt fyldte squash.
Dessert:
Nøddetærte hertil kokoskurv med vanilleis samt pistacie parfait samt frisk frugtsalat.

Pris kr. 395,-

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BESTIL MENUEN HER

Picture

Torsk - Grillet Okse - Snickers

Vil du slippe for at bruge hele nytårsaftensdag i køkkenet og i stedet bruge tiden med venner og familie? Så har Restaurant Toldboden hjælpen til dig.

Nytårmenuen 2018

Gravad torsk m/ stikkelsbær og muslingesauce

Vi anbefaler: Sauvignon Blanc Estate, Klein Constantia 165,-
Passer godt til stikkelsbær og det salte i muslinger

Grillet oksemørbrad m/ høbagt selleri, selleripuré, pommes rösti og portvinssky

Vi anbefaler: Chianti Classico DOCG Banfi 175,-
Elegant sangiovese, der ikke overdøver oksemørbrad i smagen, men som samtidig matcher portvinsskyen

Snickers anno 2018 m/ chokolademousse, saltkaramel, peanuts og solbær

Vi anbefaler: Taylor’s 10 year old Tawny Port, ½ flaske 165,-
Passer godt til det mørke chokolade, og flot lille flaske at slutte menuen af med.

3 RETTER KUN 369,- PR. PERSON

Tilkøb:
Oste fra ”den glade ost” +55,-
Kransekage m/ nougat +40,-
Vi anbefaler: Janisson & Fils Brut Champagne 349,-
En sprød champagne, der kan drikkes af alle

BESTIL ALLEREDE NU PÅ TOLDBODEN@MAIL.COM ELLER TLF. 28 80 36 00

LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER

Picture

Laks - Hummer - Okse - Chokolade

I det røde pakhus i hjertet af Næstved finder man Peperoncino, som er anderkendt for sit Sicilianske køkken. Her har man kreeret en lækker 4 retters menu som kan tages med hjem og forkæle selskabet med. Hertil er anbefalede vine.

Snack: Crostini med forskellige paté

Forret: Råmarineret lanks med mango creme

Mellemret: Hummer medaljoner med ærtecreme og Champagne

Hovedret: Oksemørbrad med portvin - asparges og grillet aubergine

Dessert: Chokolade Rochee - Mascarpone med nødder og chokolade

Panettona (italiensk julekage) og Champagne

Pris kr. 558,- (hentes inden kl. 17:00)

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BESTIL

Picture

Sushi - sushi - sushi

Hos Restaurant UMA har den japanske stilart fået et godt skud fra særligt det nordiske køkken. Så lad Nytåret stå i sushiens tegn.

MENU 1
NYTÅRS SUSHI Kr 298 ,- (til 2 personer, kan også bestilles til flere personer)
Toppede maki:
8 stk. rainbow roll
8 stk. sunshine roll

Uramaki: 4 stk. california deluxe

Futomaki: 6 stk. ebi tempura

Nigiri: 2 stk. laks, 2 stk. tun, 2 stk. rejer, 2 stk avocado


MENU 2
MAKI LOVER Kr 298 ,- (til 2 personer, kan også bestilles til flere personer)

Toppede maki: 8 stk. red dragon roll og 8 stk. rainbow roll

Uramaki: 8 stk. alaska og 8 stk. spicy ebi

Futomaki: 6 stk. crispy dragon

MENU 3
FULL COURSE Kr. 178,-  (til 1 person)
Forretter:
1 x Edamame bønner
2 x Jumbo pankopaneret tigerrejer(chilimayo
1 x Kammusling ceviche, rispuff, granatæbler, valnødmarinade

Uramaki: 4 stk. alaska

Toppede maki: 4 stk. rainbow roll

Nigiri: 1 stk. laks, 1 stk. grillet laks, 1 stk. tun og 1 stk. avocado

Bestilles inden den 30. december 2018
Afhentes nytårsaftensdag mellem 12.00 – 17:30 på Restaurant UMA

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BESTIL NYTÅRSMENUEN
 

Picture

havtaskekæber - Entrecote - chokoladetærte

En rask tur igennem Hareskoven er den perfekte måde at starte forberedelserne til Nytårsaften. Bryggeri Skovlyst har brygget en lækker nytårsmenu sammen, som let kan serveres for gæsterne ved bordet hjemme i stuen.

Nytårsmenu ud af huset

Forret
Braiserede havtaskekæber serveret i krabbesauce med jordskokker og æble samt salat af vinterkål og sennepskorn.

Hovedret
Entrecote af dry-aged oksefilet (200g) timian stegte lilla rødder, brændte løg, pebersauce og pommes anna samt malt bagt selleri

Dessert
Chokoladetærte med let saltet karamel fudge, solbær pocheret pære, vaniljecreme og sprøde maltflager

Der følger surdejsboller og alm. Smør og maltsmør med til menuen.
335,- pr person.
Hvis der ønskes større entrecote end 200g, pålægges 50,- pr 100g
Tilvalg til menuen (priser er pr. person)

3 danske oste som mellemret 65,-
Rugflager med mayo 25,-
Salte mandler 25,-
3 slags sødt 40,-
Kransekage 25,-
Skovlyst flæskesvær 25,-
Maltstænger med mayo 25,-

Bestilling senest den 27/12
Menuen afhentes den 30/12 mellem 12 og 17.30

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BESTIL MENUEN