EWALDS NYTÅRSMENU UD-AF-HUSET 2021
Ewalds nytårsmenu skal forudbestilles til afhentning den 31. december mellem kl. 12.00 og 13.00.
MENU 4 RETTER 445,-
Lakserilette - blinis - urter
Hummerbisque - urter - friskbagt brød
Oksemørbrad - sprød oksetykkam - rødbeder - courgetter - Pommes Anna - morkelsauce
Vaniljeparfait - karamel - chokolade - syltede bær
Hvis der er særlige forespørgsler, så skriv på info@ewalds-frb.dk.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Menu fra PUBLIC - The italian social dining bar
Hummerbisque med hummerkød & fennikelcrudité
Tournedos af kalvemørbrad serveret med pommes D'Anna, grillet kejserhat, puré af gulerod, pastinak & persillerod. Hertil morkelsauce.
Tiramisù med hvid chokolade & pistacienødder
Information
Menuen hentes i restauranten den 31. december på Halmtorvet 36, 1700 København V på det angivne tidspunkt. Sammen med maden udleveres en udførlig guide til anretning. Der medfølger ikke brød til menuen. Sidste bestillingsdato er den 28/12-2021
-----------------------------------------------
Rasoi - indisk Nytår
Nytårspakke for 2 personer, bestående af starters, hovedretter og desserter. Menuen kan afhentes på dagen eller leveres.
Starters:
-Chicken Hariyalii Tikka med salad, tomat og mint chutney
-Papadums med chutney set (mango, mint, tamarind, tomat)
-Oliven
Main:
-Butter Chicken -Lam Spinat -Saffron Ris -Tandoori Naan
Dessert:
-Lille Champagne Is - 0,8 liter
--------------------------------------------------------------------------------
Cafe 8tallet - vegetar eller kød?
8 retters menu til dig som vil have kød på menuen og 8 retters menu for dig som vil have vegetarisk
8 RETTERS ALMINDELIG MENU
Rimmet torsk, dildmarineret agurk, syrnet fløde, dildolie, urter
kikærtefalaffel, mynteyoghurt
Tun, avocado, rødløg, sesam, citron, teriyaki
Friteret tortilla, avocado, sesam
Rørt tatar, Kaffeolie, råmarinerede tyttebær, syltede løg, tapiocachips
Carpaccio af rødbede, kirsebæreddike & enebær, creme på ristet valnødder
Vesterhavs ost, sødt & sprødt
Gatuea marcel & bær
8 RETTERS VEGETAR MENU
Broccoli, vinaigrette, butternut squash, manchego, pinjekerner
kikærtefalaffel, mynteyoghurt
Bagt, syltet, marineret & pureret selleri, urter
Friteret tortilla, avocado, sesam
Bulgur, granatæble, mynte, rødløg, sprøde græskarkerner
Carpaccio af rødbede, kirsebæreddike & enebær, creme på ristet valnødder
Vesterhavs ost, sødt & sprødt
Gatuea marcel & bær
Menuen kan afhentes d.31.12. mellem kl.10-14
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nyboders køkken - Nytårsmenu som du nemt selv varmer derhjemme
Forret: Hummer Bisque af danske Jomfruhummere, torsk, fennikel crudite og dildolie
Hovedret: Dansk Kalvemørbrad, confiteret kartoffel, pure af hyldblomststegte gulerødder og portvins glace
Dessert: Gateau Marcel chokolade kage, hjemmelavet vanilie is & krokant, hjemmelavet kranse kage
Kr. 395,-
Tilkøb
Caviar 15 gr med blini og blødt smør - kr 200,-
Østers, renset og klar med hjemmelavet chili sauce - Kr. 30 per styk
Bestillinger skal ske på mail - info@nybk.dk
Maden afhentes pakket og klar til at bliver varmet mellem kl 1100 og 1400 d 31/12