KöD København

KöD København tilbereder en lækker 4 retters menu i anledning af Nytårs aften:

Forret
Cremet suppe med kanterrel, krabbe og sprød crunch med svampe, desuden krabbeolie

Mellemret
Pocheret torsk med syltet blomkål og fennikel hertil blomkåls pure med vanilje og røgsaltede mandler

Hovedret
Rosa kalv med sauce Bordelaise, variation af persillerod, havtorn og brunet smør kartofler

Dessert
Tæt mørk 70% chokoladekage med passionsfrugt og hvid chokoladecreme

Pris kr. 375,- per person

Bestil online HER

Belis Bar Frederiksberg

Nytårsmenu fra Belis Bar

•Friskkogt ½ hummer med dildmayo, Aioli & ristet brød
•Dansk Oksemørbrad med trøffelcreme, Pommes Anna, bagte løg, rodfrugt & rødvinsskysauce
•Oste med hjemmelavet knækbrød & sylt
•Gateau Marcel, kraftig chokoladekage med vaniljecreme & bagte blommer

Pris kr. 445,-

Tilberedning ca. 10 minutter i eget køkken - Udførlig information fra køkkenchefen medfølger!
Bestil på telf: 33 11 03 13 eller på mail: info@belisbar.dk
Afhentes på belis bar, Smallegade 1, torsdag d. 31. december ml. 11.30 og 15.30

Belis Kitchen

Nytårsmenu fra Belis Kitchen

Røget Laks fra Hvide Sande på blinis, creme fraiche, agurk & rødløg
Håndpillede rejer, skaldyrsdressing & sprøde salater
24 mdr Serano skinke, salte mandler & Pecorino
Kalve tatar, estragon mayo, trøffel, syltede løg & rugbrødsflager
Carpaccio af håndskåret oksemørbrad, hø ost, løvstikke & grov pesto
Søde makroner, chokolader & kransekage

Pris 295kr
Bestil på telf: 33 24 95 76 eller på mail: info@beliskitchen.dk
Afhentes på Belis Kitchen, Falkoner Allé 10, torsdag d. 31. december ml. 11.30 og 15.30