Spis udendørs i indre by

Le Pavé har i snart to årtier ligget på den sydlige side af det hyggelige Gråbrødre Torv. Restauranten har mange stamgæster, som kommer her for den ærlige, gedigne fransk-inspirerede mad, som serveres i rigelige portioner.    Der serveres ude på det idylliske torv, når vejret er til det.  Picture

Spis udendørs på Nørrebro

Med beliggenhed ned til søerne byder Cafe 22 indenfor til en god oplevelse, hvad enten du vil nyde en frisk kop kaffe, en let anretning, sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu eller blot nyde en iskold øl i hyggelige omgivelser.

Vi tilbyder udendørs servering under de smukke kastanjetræer med udsigt over søen og Dronning Louises Bro såvel som indendørs servering i vores hyggelige, rustikke kælderlokaler.

 

Spis udendørs på Frederiksberg

I M. G. Petersens Gamle Familiehave på Pile Allé lever de danske madtraditioner i bedste velgående, og på den idylliske adresse serveres blandt andet biksemad, stegt flæsk med persillesovs, bøf med løg, wienerschnitzel, æggekage og hele paletten af dansk smørrebrød.    Restauranten har et stort udendørs areal, hvor der serveres, når vejret er til det, og der er legeplads til de yngste og hyggepianist i hverdagene.  

Spis udendørs på Islands Brygge

Den japanske restaurant Wabiwabi har en fed, loungeagtig gårdhave, hvor man kan spise sushi, når vejret er til det.   Maden er japansk med moderne sushi fuld af smag og farver som specialitet. Ideen her er, at øjet gerne må udfordres i lige så høj grad som smagsløgene, og der sættes derfor en ære i at lave japansk mad, som med unikke finesser er lidt mere indbydende end det, man får på den traditionelle sushibar.   Picture

Spis udendørs på Østerbro

I hjertet af Østerbro – på Gunnar Nu Hansens Plads - finder du Kafe Kapers, der tilbyder udendørs såvel som indendørs servering. Hos Kafe Kapers har du om sommeren mulighed for at opleve vores fantastiske luksus brunch buffet, sammensætte en lækker to- eller tre retters menu, nyde en varm cafe latte, en iskold fadøl eller et glas vin.

Den hyggelige udendørs terrasse og top moderne pavillon byder på sol hele dagen, og med en central beliggenhed midt på Østerbro - tæt på Parken og Østre Gasværk - er det nemt at finde en parkeringsplads lige i nærheden.