Restaurant Elbjørn

Restaurant Elbjørn er en gammel isbryder og har en helt unik stemning ombord og en skøn udsigt over Limfjorden fra Ålborgs nye havnefront. Kom ombord til en hyggelig Mortens aften med Andesteg på menuen. 

Komfur

Komfur giver masser af varme og kræver energi og det er lige hvad du får hos Restaurant Komfur. Kom og oplev Komfur´s bud på den traditionelle Århus And, hvor der bl.a. er Confiteret Andelår på menuen.
 

Den Lille Kro

Den Lille Kro emmer af Mormor hygge, dog med store komfortable stole i det stemningsfyldte lokale. Her er selvfølgelig Andesteg på menuen, som vor Mormor troede hun lavede den. 

Brasserie Underhuset

Brasserie Underhuset´s stuer er fyldt med herlige folk, som nyder Pub og Brasserie livet. Her er er masser af dansk historie og samme indehavere igennem mange år. Mortens aften bliver fejret med store Landænder. 

Brasserie Evald

Brasserie Evald er meget fokuseret på lokale råvarer hvad enten det er mad og drikke. Gør Mortens aften helt særlig med Fransk brasserie stemning ved den skønne Å, lokal Øl og lokal And på menuen. 

Brasserie B

Brasserie B ligger med store panorama vinduer lige ud til Esbjergs travle Torv. Den hyggelige restaurant med dæmpede farver giver en afslappet stemning. Mortens aften vil denne være præget af smag og duft af gl. dags Andesteg.