Picture

Oliver and the Black Circus

I en dejlig gård i Teglgårdstræde ligger en restaurant, som skiller sig ud fra mængden og ikke må blive overset i forbifarten. Navnet er Oliver and the Black Circus, og det er et sted, hvor man i øjenhøjde kan få gourmet til rimelige priser i et helt unikt indrettet rum.   Ejerne har en fortid i natklubmiljøet, og cocktailsene og den efterfølgende fest tages ligeså seriøst som maden på Oliver and the Black Circus, hvor den livlige stemning gerne udvikler sig efter middagen.  Picture

Kødbyens Fiskebar Fiskebaren er en af Kødbyens mest populære restauranter, som tiltrækker et hipt, voksent klientel. Her får man lokal fisk og grønt i en cool, international atmosfære og til overkommelige priser.  

Efter middagen er der i weekenderne ofte godt gang i baren og mulighed for at blive hængende til en lækker drink lavet på nordiske råvarer. Eller for at tage en sjus i nabobaren, Mesteren & Lærlingen, som fiskebarfolkene også står bag. 

 

Picture

Hero

Den japanske stemning finder du i mere udpræget grad på Hero, der er en izakayabar, altså den type japansk kro, hvor man finder uformel stemning med hygge, drinks, øl, japansk mad og cocktails. Køkkenet laver både sushi og varme retter og i baren får man asiatiskinspirerede drinks, som man også kender dem fra Fugu, der har sammen ejere.

Priserne er i mellemklassen, og indretningen er moderne Tokyo-wooden style med sofabåse, en lang spisebar og cocktailbar midt i rummet. Du finder Hero i forbindelse med designhotellet Fox.

Picture

Manzel

Københavns nye, libanesiske restaurant serverer sexet share food i cool indrettede lokaler – tænk moderne natklub møder 1000-og-én nat. Restauranten har lounge med bløde sofaer og en super fed gårdhave med bål og mulighed for mingling med de andre gæster.   Eksotiske cocktails med ingredienser som vandmelon, rose og granatæble er husets specialitet, og de fås både med og uden alkohol. Manzel har åben til kl. 02 fredag og lørdag, og i weekenderne kommer der gerne godt gang i festen efter middagen.  Picture

Nose2tail the Diner

Er man på herretur, er der ingen vej uden om Nose2tail the Diner, som for nylig er åbnet i Københavns indre by. Her serveres proteinrige retter som burger, pulled pork sandwich, steaks og hjemmelavede flæskesvær – det er mad, der i den grad taler til en sulten mand. Men det er samtidig økologisk og bæredygtigt, så man kan blot spise løs med god samvittighed.    Nose2tail the Diner har sin egen rockbar i kælderen, Voodoo Lounge, hvor man kan få kolde fadøl, sjusser og Fernet Branca til en 10’er. Så skulle den fest vidst være hjemme.