Picture

Det lille Apotek

Hos Det lille Apotek serveres juleanretning fra 17. november til og 23. december. Her sidder man behageligt i de stemningsfulde gamle stuer alt imens der serveres dejlig julemad af 3 omgange. Klik ind og læs hele programmet....

Picture

Københavner Cafeen

Julen hos Københavner Cafeen starter i år fredag den 10. november og fortsætter alle dage fra kl. 11:30 - 22:00. Husk at bestille bord i god tid, så I er sikre på at få et bord.

Klik ind og se hele Juleanretningen...........

Picture

Restaurant Nytorv

Hos Restaurant Nytorv er der hver dag en skøn Juleplatte alle dage fra kl. 12 - 16. Skal den have mere gas, så bestil Juleanretningen dagen inden, som serveres af 3 omgange.

Klik ind og se hele hvad Juleplatte og -anretningen byder på....

Picture

Café & Ølhalle 1892

Julemaden serveres fra 11. november til og med 23. december. I hverdagene serveres ved bordet den lille julesult, Juleplatten til den større sult og så er der Det store Julebord. Om lørdagen hersker Den store Julebuffet.

Klik ind og læs mere.........

Picture

Restaurant Vita

Her bydes på Julebuffet mandag - lørdag, både til frokost og aften. Er Julebuffeten for meget, kan man få en skøn Juleplatte i stedet. 

Juleaften er her også åbent og alle er velkomne mod forudbesstilling.

Klik ind og læs alle info....

Picture

Kanal Cafeen

Hos Kanal Caféen er der det store klassiske Julebord, som bliver serveret af flere omgange. Så nyd det gode stemning i de hyggelige gamle stuer og skyld ned med kolde øl og snaps. Husk at reservere bordet.