Picture

Julefrokost i indre by

Cafe Victor er kendt som et festligt sted for voksne feinschmeckere – her er der gerne godt gang i baren, og Victor er et super sted til julefrokost, hvis man også gerne vil møde andre, end dem man lige er i selskab med. 

  Cafe Victor ligger dejligt centralt i København, og her er plads til små og store selskaber, men også til en hyggelig julefrokost for to.    Picture

Julefrokost på Det lille Apotek

Det lille Apotek

Med en historie, der strækker sig helt tilbage til 1720, kan Det Lille Apotek med rette kalde sig Københavns ældste restaurant.

Det nydeligt nostalgiske interiør vidner ligesom menukortet om stedets stolte traditioner. Her kan man få det klassiske danske julemad, med alle de traditionelle danske julefrokost retter. Som følger med til en perfekt julefrokost med firmaet eller privat.

Det Lille Apotek byder også på et fint og alsidigt vinkort, og det vil sikkert interessere ølkendere, at stedet har sin helt egen øl.

     Picture

Julefrokost nær Strøget

Københavner Cafeen har eksisteret i over 20 år, men beliggenheden på Badstuegade mellem Strøget og Strædet har fungeret som udskænkningssted helt tilbage fra Middelalderen. Den nuværende bygning er opført i 1798 og indenfor oser det af stemning, liv og historie. På væggene hænger billeder af de kongelige, gamle landkort, kobberstik og malerier og man sidder trygt og godt i den hyggelige hule med bordeauxrøde vægge.

En særlig gimmick er julearrangementerne for sommerturister, som afholdes fra maj til oktober. Her kan turisterne opleve dansk julemiddag med flæskesteg, risalamande, julemanden og det hele. Det er meget populært og til stor moro for de danske gæster i restauranten. Der er plads til selskaber i et separat lokale til max 30 gæster og hele restauranten kan også bookes til selskaber op til 100 gæster.

 Picture

Julefrokost ved Tivoli

Hvis man ikke har fundet anledning til at besøge Tivolihallen resten af året, så bør man bestemt gøre det til jul. Som navnet antyder, ligger restauranten i nærheden af Tivoli, så her er et godt alternativ, hvis Havens restauranter er fyldte – eller man bare gerne vil have lidt mere for pengene.

  Maden er klassisk, håndværket i orden, og hvis der er noget, de er specialister i i Tivolihallen (udover klipfisk, som altid er på menuen), så er det julemad.    Picture

Julefrokost på Frederiksberg

Man skal lede længe efter et skønnere sted at nyde julefrokosten end midt på Frederiksberg Rådhusplads med udsigt til det julesmykkede torv. Belis Bar har en dejlig udestue, hvor man kan gøre netop det, og tilmed serveres her rigtig god mad lavet efter de rigtige principper – med gode råvarer og ordentligt håndværk i højsædet.

  Her er plads til både store selskaber og individuelle julefrokoster.    Picture

Julefrokost nord for København

Skovshoved Hotel ligger på Strandvejen nord for København, men den gode mad er køreturen værd, og bliver man helt tung i kroppen af julemad og snaps, er her også overnatningsmuligheder i luksuriøse værelser.

Hotellets restaurant har altid været kendt for sit høje niveau og har for nylig fået ny køkkenchef, Philippe Houdet, som tidligere havde michelinrestauranten Pierre Andre. Han er garant for kvaliteten, og det gælder også den helt klassiske julefrokost, som serveres til selskaber.