
Tivolihallen
Tivolihallen serverer Julebord og Juleplatte frem til Jul alle hverdage samt lørdag både til frokost og aften.
Julebord
Karrysild med æggesalat, karse og løg
Helles julesild med anis og porter
Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing
Røget ål med røræg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Æbleflæsk
Ribbensteg med rødkål
Andebryst stegt med rosmarin og appelsin
Hønsesalat med bacon
To danske oste med behøring garniture
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Pris per kuvert kr. 425,-
Juleplatte
(serveres ikke fredag og lørdag aften)
Første servering:
Karrysild med æggesalat, karse og løg
Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing
Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
Anden servering:
Ribbensteg med rødkål
Hønsesalat med bacon
Brie med behøring garniture
Pris per kuvert kr. 245,-
Ris a la mande med lun kirsebœrsauce - Pris 70,-

Restaurant Skovshoved Hotel
Skovshoved serverer 4 retters Julemenu og vinmenu frem til Jul
Gravad laks med rug - luftig rævesauce & dehydreret dild / Pinot Gris Reserve, Trimbach
Stegt canette andebryst serveret med saltbagte & syrlige æbler, andesauce trukket med svesker, hjerter & kræser / Vrai cote, pinot noir, Sonoma coast
Duroc svinebryst med ”rødkål”, flæskesvær, ribs, karamelliseret kartoffel & vores julesauce / Varvare Bolgheri DOC, Toscana
Mandel parfait, kirsebær, puffede ris & tahiti vanilje / Maury Mas lavail
4 retters menu 465,-
Tilkøb af ost 85,-
Inkl. vinmenu & mineralvand 865,-

Restaurant Sejlklubben Frem
Sejlklubben Frem serverer 2 Julebuffet´er for minimum 25 personer frem til Jul
Julebuffet, Kr. 289,00
Marineret sild m. løg
Karry sild m. løg & æg
Fiskefillét m. citron & remoulade
Hønsesalat m. bacon & champignon
Frikadeller m. surt
Mørbradbøf m. bløde løg
Flæskesteg m. surt & sødt
Æg og rejer m. dild
Leverpostej m. bacon & champigno
Medisterpølse m. surt
Brie & skære oste
Frugt
Ris á la mande
Hjemmebagt brød m. smør
(- også ud af huset)
Vin , fadøl ad libitum under maden per pers kr.159,-
Luksus Julebuffet kr. 309,00
Marineret sild m. løg & kapers
Karry sild m. løg & æg
Stegt sild m. løg
Gravad laks m. rævesauce
Fiskefillét m. citron, & remoulade
Hønsesalat m. bacon & champignon
Frikadeller m. surt & sødt
Mørbradbøf m. bløde løg
Stegt and m. svesker & æbler
Flæskesteg m. surt & sødt
Æg og rejer m. dild
Leverpostej m.champignon & bacon
Medisterpølse m. surt & sødt
brie, skæreost, emmentaler.
Frugt
Ris á la mande
Hjemmebagt brød & smør
(- også ud af huset)
Vin , fadøl ad libitum under maden per pers kr.159,-
Se flere detaljer på hjemmesiden.

Restaurant Promenaden
Promenaden serverer 2 julemenuer tirsdag - søndag både til frokost og aften.
Menu 1.
1.servering
-2 slags sild
-Julesild med rødløg og syltede rødløg –Stegt sild i lage
-Ferskrøget laks
-Håndpillede rejer med mayo og citron
-Smørstegt rødspættefilet med remoulade
2.Servering
-Fransk leverpostej med bacon og svampe
-Julemedister
-Kalvesylte med rødbeder og svesker
3.Servering
-Svinekam med sprød svær
-Confiteret andelår med pigeonæbler og svesker
-Confieret kartofler
-Rødkålssalat
4.Servering
-Ris á lámande med kirsebærsauce
Pris 450,-
Tilvalg på ost +50,-
Pris med øl, husets vin, vand, ad libitum under middagen kr. 750,-
Pris med øl, husets vin, vand , spiritus ad libitum til kl. 02.00 kr.995,-
Menu 2
-Julesild med kapers og syltede rødløg
-Fransk landpate
-Hjemmelavet hønsesalat
-Confiteret andelår med pigeonæbler, svesker
-Braiseret svinabryst i øl og honningsauce
-Rødkålssalat
-Ris a´la´mande med kirsebærsauce
Pris 300,-
Tilvalg af oste +50
Pris med øl, husets vin, vand, ad libitum under middagen kr. 600,-
Pris med øl, husets vin, vand , spiritus ad libitum til kl. 02.00 kr. 850,-

Rene´s Kitchen og Bar
Hos Rene´s Kitchen serveres Juleplatte og Julefrokost både til frokost og aften.
JULEPLATTE til min 2 personer - 12.30 - 15.30
Sild
Rødspætte med rejer og mayonnaise,
Hønsesalat
Flæskesteg med rødkål.
Brie med druer.
Pris per couvert 195,00 kr.
JULEFROKOST - 16.00 - 22.00
Marineret og krydder sild
Gravad laks med rævesauce
Rødspætte filet med remoulade
Flæskesteg og Andesteg med hjemmelavet rødkål og surt
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Brie og druer
Ris A´la mande med kirsebær sauce
Pris per couvert 345,00 kr
Bestil julefrokosten på 33 15 85 01
NB: Serveres fra kl. 16.00 - 22.00 og skal bestilles 24 timer i forvejen

Restaurant Arti´kok
Arti´kok serveres fælles julefrokostbuffet Inkl. fribiletter til Damhuskroen.
Fre. d. 25/11, d. 2/12, d. 9/12 og d. 16/1 kl. 18.00-22.00 (andre dage: se længere nede)
(over 30 pers. evt. eget lokale)
Buffet kr. 269,- (Buffet inklusiv vin, øl og vand samt 2 snaps og en lille en til kaffen kr. 495,-)
Fælles buffet:
Røde, hvide og stegte sild m. æg og karrysalat
Æg og rejer m. mayonaise
Varm fiskefilet m. hjemmelavet remoulade
Røget laks m. peberrodscreme
Flæskesteg m. rødkål
Lun leverpostej m. bacon, champignon og surt
Andelårsconfit m. svedsker og æbler
Blåskimmelost og brie m. druer, oliven, peberfrugt og kiks
Ris á la mande m. lun kirsebærsauce
Kaffe og the m. småkager

Cafe Sommersko & Dan Turell
DanTurell og Cafe Sommersko holder Julefest med klassisk julebord med servering og senere dans - Se datoer, priser og menu
16 & 17 dec. = 595 ekskl. Moms
2, 3, 9, 10 dec. = 795 ekskl. Moms
Kuverten indeholder:
- Lækker velkomstdrink
- Stort klassisk julebord med alt hvad hjertet og maven begærer
- Fri bar hele natten i øl, vin & vand
- DJ der fyrer op under dansegulvet
Aftenens program
Kl: 19.00-19.30 Ankomst, garderobe og velkomstcocktail
Kl: 19.30 Første servering
Kl: 20.15 Anden servering
Kl: 21.00 Tredje servering og kaffe
Kl: 22.00 Musik hæves, lokaler ombygges og spisning bliver til julefest med DJ
Kl: 02.00 Tak for i aften
Menu:
Første servering:
• Hjemmelavet karrysild – Med løg og kapers
• Julesild – Hjemmelavet sild med løg og kapers
• Laks – Gravad laks med sennepsdressing
• Æg og rejer – Med mayonnaise og citron
• Med rugbrød og smør
Anden servering:
• Fiskefilet – Med remolade og citron
• Lune frikadeller – Med syltede agurker
• Gammeldags svinekam – Med sprød svær og hjemmelavet rødkål
• Andelår – Med æblekompot og lune svesker
• Brunede og hvide kartofler
• Brun sovs
• Med rugbrød og smør
Tredje servering:
• Ris a la mande – Med lun kirsebærsauce
• Ostebord (4 slags) – Med vindruer og kiks
• Med rugbrød og smør

Ravelinen
Ravelinen byder på helaftensarrangementer fredage og lørdage, hvor man kan booke sig ind med mindre selskaber.
Så er man til festlig Julefrokost, hvor der er tænkt på alt, så se hele programmet på hjemmesiden som er gældende for både fredag og lørdag.

Restaurant Jacobsen
JACOBSENS JULEPLATTE serveres alle ugens dage til både frokost og aften
Marineret sild, kryddersild og karrysalat
Lun rødspættefilet m. remoulade og rejer
Frikadelle m. agurkesalat
Krabbesalat
Lun flæskesteg m. rødkål
2 slags ost m. kiks og druer
Rugbrød, hvid brød, fedt og smør
Pris kr. 185,-
m. Ris a la mande 25,- ekstra
Sans Souci
Julebordene serveres frem til fredag d. 30/12 - søndagsåbent både frokost & aften frem til 18/12
JULEBORD FROKOST
1. servering
Islandske karrysild & smilende æg
Stegte sild med sennep & julekrydderier
2. servering
Smørstegt fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer & mayonnaise
Gravad laks med dild & klassisk rævesauce
3. servering
Flæskesteg med rødkål, æblekompot & klassisk sauce
Julemedister med sennep & cremet grønlangkål
4. servering
Risalamande med karamelliserede mandler & kirsebærsauce
3 slags oste med tilbehør, tillæg 55,-
Pris kr. 395,-
JULEBORD FROKOST & AFTEN
1. servering
Islandske karrysild & smilende æg
Stegte sild med sennep & julekrydderier
2. servering
Smørstegt fiskefilet med remoulade, håndpillede rejer & mayonnaise
Gravad laks med dild & klassisk rævesauce
Røget ål fra Lolland med røræg & purløg
3. servering
Flæskesteg med rødkål, æblekompot & klassisk sauce
Julemedister med sennep & cremet grønlangkål
Confiteret and med rødkål, svensker & klassisk sauce
4. servering
Risalamande med karamelliserede mandler & kirsebærsauce
3 slags oste med tilbehør, tillæg 55,-
Pris kr. 495,-