Herthadalen

December er en tid hvor man samler venner og familie omkring bordet. Det er også tiden hvor arbejdspladsen samler kollegaerne og runder året af med en hyggelig fest... og det gør de på Herthadalen midt i skoven! Hos Herthadalen starter opskriften på en mindeværdig julefrokost ikke overraskende med brugen af sæsonens råvarer. Maden står dog ikke alene. De smukke lokaler med udsigt til skoven og søen, danner de naturlige rammer der skal til, for at julestemningen er sat på forhånd... Og lad os alle håbe på en hvid jul for at gøre det endnu smukkere. 

* Forret: Torsk / citron / fennikel / "jord" *
* Mellemret: Røget and / citrus / tørrede frugter *
* Hovedret: Gris med svær / jordskokker / svampe / grønkål / urter *
* Dessert: Chokolade & blød is / mandelknas / syltede pærer *
Pris pr. kuvert 400 kr.

Her er plads til alt fra 20 - 500 glade julegæster i enten Herthadalen eller på Ledreborg Slot, så uanset om det skal være en intim julefrokost eller et stort aftenarrangement, så tag gerne kontakt.

Restaurant Toldboden

Hold Jeres julefrokost på Frederikssunds bedste adresse. Fra restaurantlokalerne og terrassen er der direkte udsigt til Roskilde Fjord. Lokalerne er indrettet enkelt, moderne og minimalistisk. Stedet er netop overtaget af et ungt par Steffen og Cecilie, der både har grundig erfaring i restaurationsbranchen og på samme tid brænder for, at skabe en dejlig restaurant hvor alle kan føle sig velkommen.

Julebuffet 2015

Julesild
Marineret sild m/ karrysalat
Fennikel gravad laks
Smørstegt rødspætte
Lun leverpostej m/ svampe og bacon
And m/ æbler og svesker
Flæskesteg m/rødkål, surt
2 slags ost
Ris a la mande m/ kirsebærsauce

Fri øl, vand og vin i 3 timer 579,-
Julebuffeten uden drikkevarer koster 329,-
Snaps kan tilkøbes

 

Fredensborg Store Kro

Hold årets julefrokost på Fredensborg Store Kro, fredag eller lørdag fra d. 13 nov. - 18 dec.

Fredensborg Store Kro har en lang og spændende historie bag sig. Kroen blev opført i 1723 på befaling fra Kong Frederik IV med det formål at kunne imødekomme de royale gæster, som Fredensborg Slot ikke var indrettet til at kunne have boende. I 2013 gennemgik kroen en renovering med udgangspunkt i den oprindelige arkitektur, men med de moderne faciliteter, gæster og rejsende forventer i dag.

Årets julebuffet består af:
Marinerede islandske saltesild m / karry & æble
Kryddersild m / kapers & rødløg
Stegte sild i æbleeddike
Koldrøget laks m / dild og brun farin
Rødspættefilet m / remoulade og citron
Grøndlandske rejer m / hønseæg og mayonnaise
Hønsesalat m / asparges og svampe
Roastbeef m / pickles og ristede løg
Lun leverpostej m / sprødstegt bacon og rødbeder
Frikadeller m / agurkesalat
Flæskesteg m / rødkål, tyttebær og asier
Confiteret andelår m / svesker og andesauce
Juleskinke m / grønlangkål og brunede kartofler
Medister m / krøstekål og julesennep
Komælksbrie og druer
Ris a la mande m / kirsebærsauce
Småkager
Pris: 995.- kr pr. person

Festen starter kl: 18.00
Vin, øl og vand ad libitum under middagen samt sjusser og dj efter maden og frem til kl. 02.00
Mulighed for natmad kl. 02.00
Book jeres bord og evt. værelse på
mail: info@storekro.com eller på tlf: 3644 8020

Sengeløse Kro

Den gule kro i Sengeløse ligger midt i landsby idyl tæt på København. Selskabslokalerne er små slotsrum med smukke tapeter, prismer og i dansesalen er der højt til loftet samt en scene. Kroen rummer bl.a. en hyggelig bar med store komfortable loungemøbler, så her er fantastisk rammer for en god Julefest. Kroen arrangerer busser, som kører gæsterne fra og til Høje Tåstrup St.

Velkomst: kir royal

Karrysild
Hvide sild
Æg og rejer
Gravad Laks m. rævesauce
Fiskefilet m. remolade
Hønsesalat m. bacon
Roastbeef m. peberrod og ristet løg, samt remolade
Frikadeller
Ribbensteg m. rød kål
Andebryst m. orangemarinade
2 slags ost m. garniture
Ris a la mande med kirsebærsovs
Brød, smør og fedt

Kaffe/te
Couvertpris 519,-

Tilkøb af fri bar 249,-
(øl, vin, vand, snaps og spiritus)

Hele arrangementet + buskørsel til og fra Høje Taastrup Station 868,- pr. couvert

Peperoncino

Hold Julefesten hos Peperoncino i det gamle røde pakhus i hjertet af Næstved, tæt på toget. Restaurantens selskabslokaler er smukt dekorerede og rustikke, med fritlæggende bjælker. Peperoncino emmer af charme, maden er lavet fra bunden og vin sortimentet er interessant. 

3 julebuffeter:

Julebuffet Lille
2 slags sild m/ kapers og løg,
Æg og rejer m/ mayonnaise,
Fiskefilet m/ remoulade og citron,
Tarteletter m/ høns i asparges,
Flæskesteg m/ rødkål og agurkesalat, sauce,
Mørbradbøf m/ blødeløg og champignon,
Varm leverpostej m/ champignon og bacon,
Ris á la Mande m/ kirsebærsauce

Julebuffet Stor
3 slags sild m/ kapers og løg,
Æg og rejer m/ mayonnaise,
Fiskefilet m/ remoulade og citron,
Gravad laks m/ rævesauce,
Frikadeller,
Tarteletter m/ høns i asparges,
Flæskesteg m/ rødkål og agurkesalat, sauce,
Andebryst m/ æbler og svesker, sauce,
Mørbradbøf m/ blødeløg og champignon,
Varm leverpostej m/ champignon og bacon,
Glaseret skinke m/ stuvet spinat,
Ris á la Mande m/ kirsebærsauce,
2 slags ost m/ oliven, rødløgsmarmelade og syltede nødder

Julebuffet Luxus
3 slags sild m/ kapers og løg,
Æg og rejer m/ mayonnaise,
Fiskefilet m/ remoulade og citron,
Gravad laks m/ rævesauce,
Rullepølse m/ sky og løg,
Frikadeller,
Tarteletter m/ høns i asparges,
Flæskesteg m/ rødkål og agurkesalat, sauce,
Andebryst m/ æbler og svesker, sauce,
Mørbradbøf m/ blødeløg og champignon,
Oksemedaljon m/ champignon og bacon,
Varm leverpostej m/ champignon og bacon,
Æbleflæsk,
Glaseret skinke m/ stuvet spinat,
Ris á la Mande m/ kirsebærsauce,
3 slags ost m/ oliven, rødløgsmarmelade og syltede nødder 

 

Støvlet Katrines Hus

Nyd en Juletapas i Støvlet Katrines Hus, her er ren juleidyl med stråtækt, skøn natur udenfor vinduet og alligevel tæt på Sorø by. 

3 slags hjemmelavet sild med smør og fedt. Stilles klar på bordet

1 servering:

Gravad laks,
sprød hvede, rævesauce, broken gel, Frissé og karse.

Rimet torsk,
sennepsemulsion, bacon crumble, syltede sommeragurker
og urter.

2 slags koldhævet brød Lyst hvede og mørkt malt med smør

2. servering:

Braiserede svinekæber,
rødkål, grønkål, jordskokker og syltede tyttebær.

Kalvetyksteg (sous vide),
sauté af svampe, løg, blomkål og syltede rødløg.

3 servering:

Pocheret pære,
chokolademousse, syltede kirsebær

Knuthenlund gedebrie
Hjemmebagt knækbrød og spanske oliven

Pris pr person: 430,-
Minimum 4 kuverter - Leveres også ud af huset

 

 

Madam Sprunck

Hos Madammen i Bramstræde har I mulighed for at sidde i eget lokale til den mere private Julefrokost, eller som mindre selskab i Restauranten (begrænset antal)
Fra kl. 23.30 vil der være DJ i Natklubben, og naturligvis lækre Drinks & Cocktails lige indtil dansebenene ikke kan mere. Se Julemenuerne her

OG som noget helt nyt!!!
I lokalerne på det gamle "Sundkroen" - med den fantastiske udsigt mod Sverige - serveres lækker traditionel Julebuffet, med alt hvad julehjerterne begærer, fra kl. 18.00. Så er I to, ti eller tyve, og har lyst til at feste med andre, så er dette stedet for jer! Kr. 355,- inkl. Buffet & Livemusik. Fra kl. 22.30-01.00 vil der være Live Band, så snapsen kan danses ud af benene, og er der stadig snaps i dansebenene herefter, giver Madammen entrébilletten til Spruncken By Night, hvor der festes videre.

Restaurant Gisseløre

Kom ud til det charmerende hus ved vandet - Restaurant Gisseløre - Her kan I nyde Juleanretning, Julebuffet eller Julemenu.

Juleanretning - min. 2 personer også om aftenen mod forudbestilling

Marinerede sild med æg og karrysalat
Kryddersild med løg og kapers
Gravad laks med sennepsdressing
Paneret rødspættefilet med remoulade og citron
Julepostej med champignons og bacon
Kamsteg med rødkål og agurkesalat
Tartelet med høns i asparges
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Pr. person 198,-

Julemenu tilbud - min. 12 pers.

Gravad laks med sennepsdressing på brød

Svinekam med sprød svær, rødkål, brune og hvide
kartofler, flødesauce og surt (bydes 2 gange)

Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Pris pr. person 295,-

Julebuffet - min. 10 personer

Marinerede sild med rødløg og kapers
Kryddersild med gule løg og dild
Karrysild med æg
Gravad laks med sennepsdressing
Æg og rejer med mayonnaise og dild
Paneret rødspættefilet med remoulade og citron
Kamsteg med rødkålog agurkesalat
Julepostej med bacon og champignons
Tarteletter med høns i asparges
Medister med sennep og rødbeder
Brie og vesterhavsost med syltede dadler og figner
Ris a la mande med lun kirsebærsauce
Pr. person 298,-