Ferdinand

Gør årets julefrokost til noget helt specielt og sikre Jer en velsmagende og sjov aften på Brasserie Ferdinand. Book overnatning på hotellet, her finder I lækre værelser med luksus senge og dejlig morgenmad med udsigt til Åen. Årets julearrangement på Ferdinand skal  bestilles i god tid.


4-retters julemenu 445 dkk
Vinmenu 345 dkk
Helaftensarrangement 995 dkk
Inkl. champagne, snacks, 4-retters menu, vinmenu, Thoreau vand & kaffe
Overnatning 1.095 dkk
Overnatning på dobbeltværelse for 2 personer ifm. helaftensarangement
Cocktailbaren åbner kl. 22.00...

Bordreservation nødvendig på 87 32 14 44.

Restaurant Et

Traditionen tro byder Restaurant ET endnu engang op til det store klassiske franske ”julebord”. Igen i år har Restaurant ET gennem deres dygtige og kvalitetsbevidste leverandører sammensat en autentisk fransk julemenu krydret med solidt dansk håndværk. Book bord på telefon: 8613 8800 

Julemenu

Forret: Islandsk "bio" laks med danske jordskokker "blødt & sprødt" med citron confit, syltet agurk og flager af rug.

Mellemret: Dansk gris i "puffede" svær med asier, Karl Johan svampe, syltede bøgehatte og julesalat.

Hovedret: Fransk and "Marco Polo" med knoldselleri, butterdej, kraftig sauce med 3 slags pebre og blade af rosenkål.

Oste: 4 slags "label fermier" oste med behørigt garniture

Dessert: Mørk chokolade "Sao Thomé" med fransk julekage, orangeknas og mandarin.
(Restaurant ET gir én mandelgave til selskaber over 10 personer)

Brasserie Belli

Træd ind i det hyggelige og festlige franske brassserie, præget af familiens cirkus historie og veltillavet mad fra det franske bondekøkken. Udover restauranten er der mulighed for at holde sit julearrangement i eget lokale med plads til 50 personer.

RØGET DYREKØLLE - Skiver af røget dyrekølle med marinerede champignons, pesto, Salat og goudaost
HUMMERSUPPE - Skummende hummersuppe med timbale af hummer, krebs, rejer og små urter
OKSEMØRBRAD - 180 gram australsk Black Angus, serveres med Pommes Anna kartoffel, rodfrugt mousse, stegte svampe og rødvinssauce

JULEAND - Confit af andelår, serveres med æbler, stegte svampe samt Calvadossauce
BELLI GRAND DESSERT - Créme Brûllé, Tarte Tatin, hvid og mørk chokolademousse, chokoladekage, vanilleis og sorbet is

Juleanretning (frokost og aften)

SILD - Hvide sild med karrysalat

BELLI CLASSIC ANRETNING - Røget laks med avokadomousse, Spinattærte med tomat og mozzarella, Skiver af kalveculotte med kartoffel og bagt tomat, Brie de Meaux, Små blandede salater 

DESSERT - Ris á la mande med kirsebærsauce

Er I flere end 7 personer eller har specielle ønsker, ring venligst på telefon: 86120760
 

LAVA

God stemning ved Åen, hvor I kan nyde Julen til frokost og aften. Skal Julen fejres fredag eller lørdag behøver festen ikke slutte før kl. 03. Ønskes eget lokale, kan pejsestuen bookes med plads til 25 personer og udsigt til Åen. Ring på telefon: 25 53 30 31 eller mail: kontakt@lavaaarhus.dk

Frokost Julemenu - serveres indtil kl. 17.00

Hvide sild og kryddersild m. karrysalat, løg og kapers
Stegt fiskefilet m. hjemmerørt remoulade og citron
Glaseret skinke m. grønlangkål og brune kartofler
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål, skysauce og hvide kartofler
Julemedister m. sennep og hjemmesyltede rødbeder
Risalamande m. kirsebærsauce
KR. 195,-
TILKØB TIL FROKOST JULEMENU
Mulighed for tilkøb af dansk brie m. kiks: 45,-
Gravad laks m/dilddressing: 60,-

Julemenu aften - serveres fra kl.17.30

Marinerede sild og røde sild med karrysalat, løg og kapers.
Hjemmelavet gravad laks med dilddressing og slikasparges.
Stegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Tarteletter med høns i asparges.
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål.
Stegt andebryst med orange skysauce og brunede kartofler.
Julemedister med sennep og hjemmelavede rødbeder.
Mørbrad á la creme
Hjemmelavet ris á la mande og lun kirsebærsauce
KR. 295,-
TILKØB TIL LUKSUS JULEANRETNING
3 slags ost m. peberfrugt og druer: 45,-
Øl, husets vin og vand i 3 timer: 200,-

Brasserie Underhuset

Silkeborgs ældste Restaurant & Brasserie Underhuset tilbyder forskellige Julefrokost arrangementer lige fra Juleplatter i de små intime stuer til større Juleselskaber i eget chramerende lokale. Her er lidt inspiration.

Julemiddag - 3 retter kr. 375.- 4 retter kr. 435.- 5 retter kr. 485.- Pris pr. couvert kr. 425,-
FORRET: Flødelegeret hummerbisque med cognac og hummerhale
MELLEMRET: Letrøget pocheret torskefilet m/fløde og purløg
HOVEDRET: Rosastegt vildandsbryst med garniture
OSTE: Udvalg af franske gårdoste
DESSERT: Chokoladekage med vanilleparfait og friske bær

JULEPLATTE - Pris pr. couvert kr. 215,- (min. 2 couverter)
* Marineret sild m/karrysalat * Lun rødspættefilet m/remoulade * Gravad Vesterhavslaks m/ sennepsdressing * Hjemmelavet medisterpølse og ribbensteg m/ rødkål og grøn langkål * Fransk brieost

AFTENANRETNINGER - Pris pr. couvert kr. 340,- (min. 4 couverter)
* Marinerede sild med karrysalat * Kryddersild med løg og capers * Lun stegt sild i eddike * Graved vesterhavslaks med sennepsdressing * Lun rødspættefi let m/remoulade * Skagensrejer med mayonnaise * Hjemmelavet sylte med rødbeder * Hjemmelavet medisterpølse og frikadeller med grønlangkål og brunede kartofl er * Lun ribbensteg med rødkål * Lun andesteg med rødkål * Ris a la mande med kirsebærsauce. Dertil hører brød og smør.

Restaurant Provence

Hvis det ikke er den helt store Julemiddag du søger, men bare gerne vil have smagen af både det kolde og lune Julebord, så besøg Restaurant Provence i Aalborg.

Her finder du en lækker Julebuffet hver dag fra kl. 12 - 15 og kan nyde de fleste juleklassikere til blot kr. 159,-

 

Restaurant Juulsgaard

Juleplatte 2015 - 16. nov. til 23. dec. og igen 26. dec. til 30. dec. serverer Hotel Pauli i Restaurant Juulsgaard dejlig Julemad á 4 serveringer fra kl. 11.30-20.00.

Kom ind i de hyggelige stuer hvor du får en varm sønderjysk modtagelse. Her er både restauranten men også flotte lokaler for dem som ønsker sin egen stue. Ring gerne på telefon: 7454 1325


Juleplatte:
Marineret sild med karrysalat
Sønderjysk surrib
Roastbeef med remolade
Skinke med italiensksalat
Ost med druer
Lun fiskefilet
Frikadeller, medister og sønderjysks hvidkål
Hjemmelavet Ris a la mande med kirsebærsauce
Hertil friskbagt brød og smør
(serveres af fire gange)

Picture

Bistroteket

I hjertet af Randers ligger den hyggelige dansk/franske Bistro Bistroteket, som byder velkommen til en lækker Julemenu i perioden 1. december - 19. december fra kl. 17.00. Det anbefales at reservere bord i god tid på telefon: 88972737 eller online

Julemenu
Gravad laks
Vinter rilette
Fransk løgsuppe
-
Confit de canard
Okse i juleklæder
Braisseret svinebryst
-
Ris og fløde
Kirsebær mazerin
3 gode oste

3 retter 350, 4 retter 400, 5 retter 450
mulighed for vinmenu

 

Restaurant Gammelhavn

Det Store Julebord på Restaurant Gammelhavn 

Marinerede sild med dild, rødløg og kapers
Karrysalat
Stegte sild med løg og syltede gulerødder
Røget laks med fennikel, krydderurter og cremet sennepssauce
Rejesalat med æbler og purløg
Rugmelspanerede rødspættefileter med remoulade og citron
Frikadeller med urter og hjemmesyltet agurkesalat
Lun leverpostej med bacon og svampe
Ribbensteg med sprøde svær og rødkål
Grønlangkål
Andebryst med kompot af mandariner og svesker
Brunede kartofler
Hvidkålssalat med tranebær, rosiner og nødder
Oste med egne sylteting og druer
Ris a la mande med frugtsauce
Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person 348kr (serveres til selskaber på minimum 15 personer, og i eget lokale såfremt det ønskes)

Ønsker I at tilkøbe fri bar i 7 timer incl. velkomstdrink, husets vine, øl og sodavand samt kaffe/te serveret til desserten er prisen 698kr. pr. person

Picture

Over Middel

Luksus julebuffet hos Restaurant Over Middel

Marinerede hvide sild m/rå løg og karrysalat med æg Kryddersild m/kapers og rødløg Stegt rødspættefilet m/remouladesovs og citron Læsørejer m/æg, mayonnaise og kaviar Gravad laks m/aspargessnitter og rævesauce Tarteletter m/høns i asparges Pastasalat m/feta, oliven, agurk, majs og creme fraiche dressing Kogt hamburgerryg m/brunede kartofler og grønlangkål Julemedister m/sønderjysk julekål, kanel, rødbeder og sennep Lun leverpostej m/bacon og svampe Lun dansk ribbensteg m/herregårdsrødkål Fransk Landbrie og Blå Castello m/druer og clementiner Ris a la mande m/mandelstykker og kirsebærsauce Rugbrød, lyst brød og smør

Pris kr. 198,- pr. pers.

Klassisk dansk julebuffet 

Marinerede hvide sild m/rå løg og karrysalat med æg Stegt rødspættefilet m/remouladesovs og citron Læsørejer m/æg, mayonnaise og kaviar Lun leverpostej m/bacon og svampe Tarteletter m/høns i asparges Julemedister m/sønderjysk julekål, kanel, rødbeder og sennep Lun dansk ribbensteg m/herregårdsrødkål Ris a la mande m/mandelstykker og kirsebærsauce Rugbrød og smør

Pris kr. 148,- pr. person