Næsbyhoved Skov

Den 27. november byder Næsbyhoved skov op til årets helt store Julefrokost.

Igen i år bydes der velkommen til årets helt store julefrokost. Menuen i år holder fast i de gode gamle traditioner med masser af lækkerier for en hver smag.
Julefrokost på Næsbyhoved Skov er både nemt, bekvemt og et godt alternativ til f.eks. firma-julefrokost for både store og små virksomheder.

 

Sortebro Kro

Sortebro Kro med sin idylliske belliggenhed ved den Fynske landsby og dog tæt på Odense C tilbyder Julebord til både frokost og aften samt en spændende Julemenu. Så nu er det bare at få booket sig ind i en af de skønne stuer, som emmer af varme og charme.

Kong Volmer

Alle fredage og lørdage aftenener fra og med d. 20. november og til og med d. 19 december, er der mulighed for at afholde julefrokost om aftenen på den stemningsfulde frokostrestaurant Kong Volmer. Julemaden er hjemmelavet, snapsen iskold og øllen velskænket og skulle man ønske sig eget hyggeligt lokale, kan dette arrangeres på 1. sal for min. 10 pers. & max 20 pers. 

Pasfall

Julebuffet med natmad og 80´er musik

Pasfall disker op med den lækreste julefrokost og rammerne er sat så man kan få sig en sving om med dejlige kollegaer og venner, når Dj´en spiller op med 80´er musik. Natmaden består af cremet svampe suppe med croutons.

Pris pr. person kr. 495,-
Musik fra kl. 21.00-00.30
Natmad kl. 00.30

Kongebrogaarden

Nyd den smukke udsigt over Lillebælt eller skoven. Kongebrogaarden er idyllisk pladseret tæt på Lillebæltsbroen, så her er let at komme til, let at parkere og mulighed for overnatning i de komfortable værelser. Kongebrogaarden har en hyggelig barstue og loungeområde med pejs, hvor man kan trække sig tilbage med hyggestemning, drikkevarer, snacks og høj service. 

Ønsker I at starte julefrokosten med at skabe teamånd og fælles oplevelser? Garanterer Kongebrogaarden masser af grin, god stemning og intens konkurrence - læs mere her

KONGE JUL
Dage: 9 nov. - 17 dec. Dog ikke søndage
3-retters middag eller buffet
Huset vin, øl og vand ad libitum samt 2 snaps pr. person
Kaffe, te og hjemmelavet juleknas
Fri bar med vin, øl og vand
Pris pr. couvert kr. 995,- (min. 20 personer)

GOURMET JUL
Dage: 20. og 27. november samt 4. og 11. december
Velkomst og hjemmelavede snacks
Amuse, æbleskiver, tyttebær, puffet spæk og malto
4-retters jule middag
Tilpasset vinmenu - ad libitum under middagen
Kaffe, te og hjemmelavet juleknas
Pris pr. couvert kr. 895,-

JULEPLATTE
Juleplatte serveret i 3 omgange (fra kl. 12-16)
Pris pr. couvert kr. 295,- (min. 2 personer)

Under Lindetræet

Lindetræets Julemenu 2015

Snack - Røget laks, Muslinger, Brioche. Kaviar - Jordskokker, blinis. Torsk - Grønkål, bacon, kartofler. Kanin - Perlespelt, Vesterhavsost, urter. Canette - Rødkål, agern svesker, perleløg. Ost - Rødkit, Fladbrød, Abrikos, øl. Hyldebær Æble, kage, kanel. Juleknas Ris, marcioan, nugat.

10 serveringer 750 kr.  Vinmenu 6 Glas vin 725 kr.

3 retters Julemenu Snaks Torsk – Canette – Hyldebær Pris pr. person 495 kr. Vinmenu 3 glas 425 kr.

4 retters Julemenu Snaks Kaviar – Torsk – Canette – Hyldebær Pris pr. person 595 kr. Vinmenu 4 glas 550 kr.

3 retters Julemenu Snaks Kaviar – Torsk – Kanin – Canette – Hyldebær Pris pr. person 750 kr. Vinmenu 6 glas 725 kr.

Munkebo Kro

Julefrokost buffet 2015

3 slags Sild med karrysalat. Æg med rejer. Koldrøget laks med røræg og purløg. Lun rødspættefilet med citron og remoulade. Medisterpølse og frikadeller med grønlangkål, og brunede kartofler. Tarteletter med høns i asparges. Mørbradbøf med champignon a lá creme og hjemmelavet surt. Andesteg med hjemmekogt rødkål. Klassisk æbleflæsk. Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder. Ost & Ris a lá mande med kirsebærsauce.

Pr. person Kr. 348,00
Pr. person i delt dobbeltværelse Kr. 846,00
Pr. person I enkeltværelse Kr. 1.246,00
Den 20. 21. 27. & 28. november

samt den 4. & 5. december 2015 fra kl. 17.30

Restaurant Skovbakken

Julebuffet 2015 kl.18.30-01.00

Hvide og røde sild m. karrysalat og friskbagt rugbrød. Dild-gravad laks med fennikel og hvid peber samt en hjemmelavet senneps-dressing. Røget ørred i sprød Toast m. kørvelmayonnaise. Lun fiskefilet á la orly m. tomatsauce, citron og persille frites. Tarteletter m. høns i asparges Lun leverpostej m. bacon og ristede champignon. Lun æbleflæsk Black Angus Oksefilet med julegarniture og pom. a la creme Hamburgerryg m. grønlangkål og brunede kartofler Ribbensteg og medister m. rødkål, surt samt appelsin Franske oste m. div. Garniture Ris á la mande m. lun kirsebærsauce Kaffe,te og julesødt

Fri øl-vand-vin til kl.01.00
Pris pr. person Kr. 668,00

Møllekroen

TOTAL JULEARRANGEMENT på Møllekroen fra kl. 18.30-01.00
Datoer i november: 20.-21. og 27.-28., Datoer i december 4.-5. og 11.-12.
Incl. levende musik leveret af Morten Holmegaards duo + gæste sanger
Claus Balslev (Kim Larsen), samt de højtsparkende Foxy Ladies.

Luksus julebuffet - Natmad: suppe - 1 juleøl - 4 cl snaps eller gajol
kaffe/te incl. 1 cognac eller baileys - Fri øl, vand og vin hele aftenen.
Pris for hele arrangementet pr. couvert kr. 650,-

LUKSUS JULEBUFFET
• Marinerede sild med karrysalat
• Dildsild i vinaigrette
• Gammeldags modnet sild i grovkornet sennep
• Stegte sild i øl, eddike og korianderfrø
• Pandestegt fiskefilet med grov remoulade
• Krebsesalat i niçoisé
• Rejer med hjemmerørt citron mayonnaise
• Rimmet laks med chili og ingefær
• Langtidsbagt torsk med grillede rødbeder
• Andeconfit med bagte blommer
• Rosastegt herefordfilet med lerpottebagte
rodfrugter
• Smovset svinebryst fra frilandsgris
• Sprængt røget svinekam med grønlangkål og brunede kartofler
• Æbleflæsk med sprødstegte flæsketern
• Helstegt gammeldags andesteg
• Medisterpølse med rødkål
• Rustik bondesalat
• Det bedste fra danske og udenlandske osterier
med de dejligste kompotter og syltet frugt
• Ris á la mande med kirsebærsauce
• Julens lækkerier

Leik

Julemenu fra 16. nov – 22. dec:
4 retter julemenu | 379,-

Saltet laks, urtecreme, pocheret æggeblomme og små salater
Terrine af confiteret gris, syltet selleri, grov sennep og røgede chips
Oksemørbrad med bløde løg og urter, presset kartoffel og sauce med svampe og okse bryst.
Luftig riscreme med fed mandelkage, syltede kirsebær, kirsebærgranité og kanelmarengs
Tillægsretter:

Stegte kammuslinger, syltede jordskokker, trøffel og dild
Foie Gras terrine med gammel rom, syrlig bede, tyttebær og sprød toast.
Oste tallerken med franske oste
Chokolade dessert med vanilje is.