Picture

Ferdinand

Klassisk dansk gourmet julefrokost

Hos Ferdinand er det ikke kun muligt at få sin julefrokost serveret, det er ligeledes muligt at overnatte på hotellet efterfølgende. Ferdinand serverer en klassisk dansk julefrokost med et twist. Fokus er på de lokale råvarer og er som altid af den højeste kvalitet. En 4 retters julemenu koster 445 kr., hertil kan man købe en vinmenu til 345 kr. Det er muligt at købe julefrokosten som et helaftensarrangement med velkomstdrink, snacks, 4 retters menu, vinmenu, kaffe & en avec til 985 kr.

Picture

Restaurant ÉT

Luksuriøs fransk juleanretning

Køkkenet på Restaurant ÉT har sammen med stedets vintjener og sommelier sammensat et klassisk fransk julebord lavet af de allerbedste råvarer.
Der kan vælges mellem 3-5 retters menu, som starter ved 348 kr., hertil kan der bestilles vinmenu. Restaurant ÉT foreslår at man starter julefrokosten med et glas champagne eller cremant, med tilhørende hjemmelavede jule-luksussnacks, middagen kan afsluttes med kaffe, hjemmelavet petit four og avec.

 

Picture

Fredes Flyvende Tallerken

Få julefrokosten leveret til døren

Skal julefrokosten holdes hjemme, kommer Fredes Flyvende Tallerken med maden, det er også muligt at holde festen i restaurantens hyggelige lokaler. Prisen per kuvert er 210 kr. og ved udbringning starter kørselsprisen ved 100 kr. 

Picture

CANblau

Julefrokost på spansk

Vil man prøve en julefrokost ud over det sædvanlige, så er CANblau stedet. De serverer ikke den traditionelle julefrokost, men holder fast i de spanske tapasretter. Menuen bliver sammensat så det matcher kundens ønsker og budget. Julefrokosten leveres også ud af huset. 

Picture

LAVA

Hold julefrokosten på Aarhus' smukkeste cafe

Er man til den helt traditionelle danske julefrokost så skal festen holde på LAVA. De skræddersyr arrangementet i tæt samarbejde med kunden, om det er til en familie eller firmajulefrokost. Der er plads til op til 25 personer i de hyggelige lokaler ved åen. LAVA julemenu serveres indtil kl. 17 for 195 kr. og efter kl. 17 serveres luksus juleanretningen til 295 kr.