Koldings bedste fiskerestaurant

Admiralen er en af Koldings bedste restauranter til en særlig anledning og en af landets bedste fiskerestauranter. Selvom specialiteten er fisk, serveres der dog også kødretter til dem, der er mere til det.   Admiralens fantastiske bouillabaisse er verdensberømt, og de friske østers og det store fiskefad i ægte fransk stil – plateau de fruits de mer – er også retter, som stedets mange stamgæster gerne rejser langt for.   

Indisk restaurant i Kolding

På Taj Mahal kan man spise ægte indisk mad i Kolding. Man mødes af hjertevarme og vidunderlige dufte af krydderier, og på menuen er en blanding af indiske specialiteter.    Smagen er autentisk, og opskrifterne, som bruges til Taj Mahals krydrede, indiske saucer, er gået i arv i kokkens familie igennem generationer.  

Tyrkisk restaurant i Kolding

Sivas Delight serverer ægte tyrkisk mad midt i Klostergade i Kolding. Restauranten er hyggeligt indrettet i varme nuancer, og masser af levende lys og friske blomster giver rummet stemning. Betjeningen er venlig og imødekommende.   På menuen er tyrkisk mad, og her finder man alt det bedste fra det tyrkiske køkken, som især er kendt for sine mange kebabretter. Meze, altså små tyrkiske forretter, designet til at dele, er blandt stedets specialiteter. Sivas Delight har desuden mange vegetarretter på kortet. Fredag og lørdag aften serveres der buffet, hvorfra man kan vælge godt 20 forskellige retter.  

Mongolian barbeque, hot pot og asiatisk buffet i Kolding

Hvis man er til buffet, så er Restaurant Le en drøm. På den store buffet er nærmest alt, hvad hjertet kan begære af asiatiske lækkerier fra de vietnamesiske, kinesiske og thailandske køkkener.    Man kan også sammensætte sin egen hot pot udfra buffetens udvalg af friske grønsager, skaldyr og kød, som man selv koger i en gryde på bordet - alle borde i restauranten har indbygget induktionsplader.   Desuden serveres der mongolian barbeque, hvor man selv vælger ingredienserne fra buffeten og får kokken til at tilberede dem frisk, mens man venter.  

Hyggelig cafe i Kolding

Skal man have en hurtig burger, en kop kaffe eller en is, er Cafe Caffa i Låsbygade sagen. På frokostmenuen er caferetter, og om aftenen serveres der en populær buffet. Fra buffeten vælger man selv kødet, og mens det tilberedes, kan man forsyne sig med tilbehør som kartofler, nudler, sauce og salater.   Cafeen er hyggeligt indrettet, og er vejret til det, kan man også sidde ude og spise frokost, aftensmad eller en svalende gammeldags isvaffel.