Picture

Trekosten

Dette sted ligger helt yderst på Nivå Havn - i rødmalede hytter, hvis terrasse rager ud i bølgerne og giver den flotteste udsigt til øen Hven og den svenske kyst. Profilen er dansk/international med fokus på økologi, men allerbedst er det, at selve restaurantens arkitektur indbefatter store vinduer, langs hvilke folk kan nyde enten frokost efter middag ved smukt anrettede borde og med flot kig mod Sverige, mens lyset bare vælter ind.

Picture

Cafe Valentin

Cafe Valentin ligger med en fantastisk havneudsigt til Rungsted Havn. Cafeen er en tradtionel cafe, hvor der kan nydes drikkevarer, kaffe, vin og øl. Der er traditionelle cafe-retter på menukortet som salater: Kyllingesalat Con Avocado, gedeostsalat Con Avocado, laksesalat Con Avocado. Der er også pastaretter, suppe, nachos, burritos, burgere og om aftenen bydes der bl.a. på bøf af grillet oksemørbrad.

Picture

Il Gabbiano

Il Gabbiano er en italiensk restaurant beliggende med formidabel udsigt til Rungsted Havn. I sommermånederne er der adskillige pladser foran restauranten med vue til Øresund. På menuen finder man klassiske italienske retter, men også husets burger samt pizza. Er du til lidt mere lette retter findes der foretter som calamari, hjemmelavet tzatziki og hvidløgsbrød.

Picture

Humlebæk Kro

Kroen er en af de få som er tilbage på strækningen fra København til det nordligeste Sjælland. Den er derfor et yndet rejsemål for sultne danskere og udlændinge, som med sin ærke autentiske tilgang til smag, råvarer og service, tilbyder noget som man ikke får mange steder. Der er udsigt over Øresund og Sverige fra den delvist overdækkede terrasse. Om sommeren og når vejret tillader det, er der fyldt med glade gæster omkring de ternede duge og den flotte velholdte have.

Picture

Restaurant Lakeside

Restauranten ligger nær Louisiana. Her gør Thomas og Lili alt for at give golfere, lokale og tilrejsende god, ærlig og hjemmelavet mad til en fornuftig pris, så man har råd til at komme ofte. Kortet er internationalt men hælder til det danske, især til frokost, hvor sild, stjerneskud og mørbradbøf med bløde løg hører til favoritterne sammen med en temmelig omfangsrig burger. Brunch serveres lørdag og søndag mellem 11 og 14.30.