Brasserie Underhuset i Silkeborg
Mortens aften menu serveres fra kl. 17:30 på Brasserie Underhuset
1/2 friskstegt landand med æbler, svesker, rødkål og sovs
Herregårdsæblekage med flødeskum
Pris kr. 275,-
Bestil bord på telefon: 8682 3736
Røde-Kro
Mortens aften menu serveres fra kl. 17:00 - 21:00 hos Røde-Kro
Lakseroulade med spinat og ostecreme Kr. 58,-
Andesteg som vor mor lavede den Kr. 168,-
Ris a la mande med kirsebærsauce Kr. 45,-
Bordreservation på telefon: 74 66 22 49
Den Lille Kro
Mortens aften menu serveres fra kl. 17:00 - 21:00 hele uge 46 hos Den Lille Kro
Asparges suppe med hjemmelavet flutes
Andesteg med kartofler, skysovs og hjemmelavet surt
Romfromage med kirsebær sovs
Pris kr. 325,-
Bestil bord på telefon: 8686 4441
Restaurant Over Middel
Mortens aften menu serveres fra kl. 18:00 hos Restaurant Over Middel i Horsens
Lakseroulade med mild flødeost, rejer, dildcreme samt hjemmebagt brød
Gammeldaws andesteg af Berberiand - Halve Syltede æbler m/ ribsgele, rødkål, franske kartofler. Hertil hvide og brunede kartofler samt andesovs.
Ris a la mande med kirsebær sauce
Hovedret 198,-
2 retter 248,-
3 retter 289,-
Bestil bord på telefon: 7661 6022
Kong Volmer
Mortens aften menu hos Kong Volmer i Odense
Maltgravad laks på friskbagt surdej og hjemmelavet Rævesauce
Klassisk Andesteg med hvide og sukkerbrunede kartofler, rødkål, æblegele og skysauce
Ris a l´amande med lun kirsebærsauce
Pris Hovedret kr. 220,-
2 retter kr. 275
3 retter kr. 330,-
Bestil bord på telefon: 6614 1128
Munkebo Kro
Mortens aften menu serveres fra kl. 17:30 hos Munkebo Kro
Champagnesuppe med ærter og krebsehaler
Gl. dags andesteg med rødkål, alm. og brunede kartofler
Nøddesandwich med appelsinis og chokoladetrøffel
2 retter kr. 275,-
3 retter kr. 320,-
Bestil bord på telefon: 6597 4030
Møllekroen
Mortens aften på Møllekroen med hyggepianist. Tirsdag d. 10. november 2015. Ankomst mellem kl. 17.30-19.00
Tapas tallerken
God gammeldags andesteg
Kagebuffet
Pris pr. couvert 2 retter kr. 268,-
Pris pr. couvert 3 retter kr. 318,-
Børn under 12 år ½ pris (speciel børnemenu kan også fremtrylles)
Bord bestilling nødvendigt på 65938707 eller admin@moellekroen.dk
Restaurant Skovbakken
Mortens Aften menu serveres fra kl. 18:00 tirsdag d. 10. november
Gravad laks m. sennepsdressing
Gl. dag´s Andesteg
m. ½ æbler m. gele, brunede og hvide kartofler, pom. chips,
rødkål, aiser samt skysauce.
Lun Blommetærte m. kanelis
2 retter Kr. 298,00
3 retter Kr. 368,00
Bestil bord allerede NU… på 66 12 11 77
Restaurant Nordatlanten
Mortens aften menu serveres fra kl. 18:00 tirsdag den 10. november.
Dampet torsk - blåmuslingeskum - bacon - rosenkål - dild
Sprængt gåsebryst - confit af lår - grønkål - jordskok - løg - glace
Æblesorbet - bagte æbler - chokoladecreme - sprød karamel - havtornsirup
Velkomstbobler med små startere, 3 retters menu med vinmenu og efterfølgende kaffe med sødt
I alt pr. kuvert kr. 605,-
3 retters børne menu 250,-
( Børne menu, skal bestilles ved bordbestilling! Bookes der online, så skriv det i kommentarfeltet )
Bestil bord på ved at trykke HER eller på tel. 2239 7600
Bestil i god tid – vi har et begrænset antal kuverter
Restaurant Søstjernen
Mortens aften menu hos Søstjernen serveres allerede lørdag d. 7. og søndag d. 8. november 2015 fra kl. 12.00 - 21.00. Og selvfølgelig også på dagen tirsdag d. 10. november fra kl. 17.00 - 21.00.
Hjemmelavet klar suppe med kødboller, melboller, urter og ris. Hertil serveres suppehorn.
Graved laks serveret på surbrød med dilddressing.
Gammeldags andesteg ad libitum med hjemme lavet rødkål, gl. dags hvidkål, ½ æble med egen gelè, sukkerbrunede og hvide kartofler og herlig skysauce.
Ris a là mande med lun kirsebærsauce.
2 retter pr. couvert kr. 235,00
3 retter pr. couvert kr. 265,00
4 retter pr. couvert kr. 295,00
Hovedret pr. cou. kr. 195,00
Reserver gerne bord på telefon: 7457 5508