Brasserie Underhuset i Silkeborg

Mortens aften menu serveres fra kl. 17:30 på Brasserie Underhuset

1/2 friskstegt landand med æbler, svesker, rødkål og sovs

Herregårdsæblekage med flødeskum

Pris kr. 275,-

Bestil bord på telefon: 8682 3736

Røde-Kro

Mortens aften menu serveres fra kl. 17:00 - 21:00 hos Røde-Kro 

Lakseroulade med spinat og ostecreme Kr. 58,-

Andesteg som vor mor lavede den Kr. 168,-

Ris a la mande med kirsebærsauce Kr. 45,-

Bordreservation på telefon: 74 66 22 49

Den Lille Kro

Mortens aften menu serveres fra kl. 17:00 - 21:00 hele uge 46 hos Den Lille Kro

Asparges suppe med hjemmelavet flutes

Andesteg med kartofler, skysovs og hjemmelavet surt

Romfromage med kirsebær sovs

Pris kr. 325,-

Bestil bord på telefon: 8686 4441

 

Restaurant Over Middel

Mortens aften menu serveres fra kl. 18:00 hos Restaurant Over Middel i Horsens

Lakseroulade med mild flødeost, rejer, dildcreme samt hjemmebagt brød

Gammeldaws andesteg af Berberiand - Halve Syltede æbler m/ ribsgele, rødkål, franske kartofler. Hertil hvide og brunede kartofler samt andesovs.

Ris a la mande med kirsebær sauce

Hovedret 198,­-
2 retter  248,­-
3 retter  289,­-

Bestil bord på telefon: 7661 6022

Kong Volmer

Mortens aften menu hos Kong Volmer i Odense

Maltgravad laks på friskbagt surdej og hjemmelavet Rævesauce

Klassisk Andesteg med hvide og sukkerbrunede kartofler, rødkål, æblegele og skysauce

Ris a l´amande med lun kirsebærsauce

Pris Hovedret kr. 220,-

2 retter kr. 275

3 retter kr. 330,-

Bestil bord på telefon: 6614 1128

Munkebo Kro

Mortens aften menu serveres fra kl. 17:30 hos Munkebo Kro

Champagnesuppe med ærter og krebsehaler

Gl. dags andesteg med rødkål, alm. og brunede kartofler

Nøddesandwich med appelsinis og chokoladetrøffel

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 320,-

Bestil bord på telefon: 6597 4030

 

Møllekroen

Mortens aften på Møllekroen med hyggepianist. Tirsdag d. 10. november 2015. Ankomst mellem kl. 17.30-19.00

Tapas tallerken God gammeldags andesteg Kagebuffet

Pris pr. couvert 2 retter kr. 268,-
Pris pr. couvert 3 retter kr. 318,-
Børn under 12 år ½ pris (speciel børnemenu kan også fremtrylles)
Bord bestilling nødvendigt på 65938707 eller admin@moellekroen.dk

Restaurant Skovbakken

Mortens Aften menu serveres fra kl. 18:00 tirsdag d. 10. november

Gravad laks m. sennepsdressing

Gl. dag´s Andesteg
m. ½ æbler m. gele, brunede og hvide kartofler, pom. chips,
rødkål, aiser samt skysauce.

Lun Blommetærte m. kanelis

2 retter Kr. 298,00
3 retter Kr. 368,00
Bestil bord allerede NU… på 66 12 11 77

Restaurant Nordatlanten

Mortens aften menu serveres fra kl. 18:00 tirsdag den 10. november.

Dampet torsk - blåmuslingeskum - bacon - rosenkål - dild Sprængt gåsebryst - confit af lår - grønkål - jordskok - løg - glace Æblesorbet - bagte æbler - chokoladecreme - sprød karamel - havtornsirup

Velkomstbobler med små startere, 3 retters menu med vinmenu og efterfølgende kaffe med sødt

I alt pr. kuvert kr. 605,-
3 retters børne menu 250,-
( Børne menu, skal bestilles ved bordbestilling! Bookes der online, så skriv det i kommentarfeltet )

Bestil bord på ved at trykke HER eller på tel. 2239 7600
Bestil i god tid – vi har et begrænset antal kuverter

Restaurant Søstjernen

Mortens aften menu hos Søstjernen serveres allerede lørdag d. 7. og søndag d. 8. november 2015 fra kl. 12.00 - 21.00. Og selvfølgelig også på dagen tirsdag d. 10. november fra kl. 17.00 - 21.00.

Hjemmelavet klar suppe med kødboller, melboller, urter og ris. Hertil serveres suppehorn. Graved laks serveret på surbrød med dilddressing. Gammeldags andesteg ad libitum med hjemme lavet rødkål, gl. dags hvidkål, ½ æble med egen gelè, sukkerbrunede og hvide kartofler og herlig skysauce. Ris a là mande med lun kirsebærsauce.

2 retter pr. couvert kr. 235,00

3 retter pr. couvert kr. 265,00

4 retter pr. couvert kr. 295,00

Hovedret pr. cou. kr. 195,00

Reserver gerne bord på telefon: 7457 5508