
Japansk-Nordisk køkken som julemenu
Hos UMA sætter de en ære i at servere simple, men velsmagende retter, som i al sin enkelhed syner smukt og appetitvækkende på tallerknerne. Fra køkkenet er det muligt at vælge en 3- eller 6-retters menu, som fremviser noget af det bedste fra det japansk-nordiske fusionskøkken.
Fra 12. november til og med 21. december, byder Restaurant UMA på deres version af julemenu, som består af 2 snacks og 5 serveringer til kr. 450,-
Signature arancini - Mini bouchées med krabbe, nori
Yuzu gravad færøsk laks, dild og agurk
Halibut ceviche, mango og avocado
Uramaki tempurarejer, citrus ponzu, sparkling tuna, ørredrogn
Andebryst, tonkatsu, Nasu dengaku(Miso aubergine)
Uma dessert udvalg
Julemenuen med 3 glas vinmenu og vand er samlet pris kr. 650,-
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Italiensk julefrokost på Gråbrødretorv
Sole D’Italia er beliggende på hyggelige Gråbrødretorv i smukke og historiske lokaler. Hér finder man klassisk italiensk mad, med udspring i Toscana og Nord Italien. Vælg mellem 2 dejlige julemenuer på italiensk fra 16. november til og med 29. december. Er man et større selskab, er her plads op til 70 personer.
Menu 1
Gnocchi Noci e Gorgonzola
Gnocchi med valnødder i gorgonzola sauce
Arrosto di Vitello al Vino Rosso e Castagne –
kalvesteg i rødvin sauce, serveret med kastagner & sæsonens garniture
Fondente al Cioccolato - Chokolade fondant
Menu 2
Risotto Piselli e Gamberoni
Risotto med kæmpe rejer & ærter
Sorbetto al Limone e Spumante
Citron sorbet med Spumante
Porchetta - Italiensk rullesteg, fyldt med krydderier og langtidsstegt, serveret med
sæsonens garniture og Polenta
Tiramisu
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Fransk på Le Pave
I den klassiske boldgade, men med fransk fortegn frem for dansk, er Le Pavé på Gråbrødre Torv et godt bud. Restauranten ligger i en høj kælder og er hyggeligt indrettet i flere små afdelinger, så der er plads til at sidde lidt for sig selv, også for mindre selskaber, og der er mulighed for at feste med de andre julefrokostgæster bagefter i Le Pavés lounge.
Forret
Ovnbagt torsk serveret med blomkålspuré og kapersvinaigrette ELLER Jordskokkesuppe tilsmagt med trøffelolie og æble, hertil stegt kammusling
Hovedret
Tournedos af oksemørbrad med lameller af andebryst, pommes anna, sauce af porto og kastanjer ELLER Smørstegt færøsk laks serveret med grøntsager og beurre blanc
Dessert
Chokoladekage med kanelis ELLER Udvalg af fire franske oste
Pris for 3 retters menu kr. 325,-
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Svensk Julebord i 3 serveringer
Skulle man lige smutte en tur over Øresund og nyde en svensk julefrokost i Malmø, som jo er en del af Greater Copenhagen. Selvom her er en del af de samme råvarer, er smagen andersledes end den traditionelle danske. Julemenuen serveres fra 22. november til og med 22. december i den Kongelige ventesal ved toget, som er en smuk restaurant med en stor historie. Udsmykningen på vægge og lofter, vidner om dens historie og royale gæster.
Förrätt
Brantevikssill, löksill, senapsill. Kallrökt samt gravad lax m. hovmästarsås, ägg med räkor.
Huvudrätt
Confiterat andlår med rödkål, äpplekompott med calvados, potatispuré och portvinssky. Garneras med smörbrynta rosenkål i kalvfond.
Eller
Lättsaltad torskrygg, potatispuré med kapris, brynt smör samt syltade senapsfrö. Garneras med krispiga svartkålsblad och skånsk senapscreme.
Dessert
Ris a la Malta, karameliserade körsbär och rostad mandel.
Pris SEK 395,-
Her skal forudbestilles! BOOK BORD HER
LÆS MERE OM RESTAURANTEN HER

Middelhavsinspireret julefrokost
Længes du efter varmere himmelstrøg, er det måske en god idé at lade julefrokostfestivitasen foregå på Middelhavs manér. Hos Riz Raz får man god mad til rimelige priser – og så ligger begge Riz Raz restauranter centralt i København på hhv. Store Kannikestræde og Kompagnistræde. Her kan bestilles den traditionelle, men i denne guide har vi fokus på den utraditionelle julefrokost.
Forret
Hjemmegravad laks med rødbede, peberrod, havsalt og urter serveres med dildolie, brødkrumme, letsaltet agurk og frisk dild - Hertil hjemmebagt brød
Hovedret
Langtidsstegt Black Angusoksefilet med rosmarin, timian og havsalt serveres med rosmarin stegte kartofler og Garniture:
Honningbagte rodfrugter med balsamico og friske urter
Sweet Mash – søde kartofler, blomkål og parmesan
Grønkål med bolsjebeder og tranebær
Fennikel med granatæble, sprøde æbler og dild
Rødbede med mynte, sesam og kirsebærvinaigrette sauce
Grøn pebersauce a la creme
Hjemmebagt brød til det hele
Dessert - Frit valg
Chokolade mousse/Hindbær Cheesecake/Tiramisu eller Ris a la mande med kirsebærsauce
Den lille pakke som er inkl. fri bar i 3 timer koster kr. 589,- og den store inkl. 7 timers fri bar kr. 899,- (Se hele arrangementet)
LÆS MERE OM RIZ RAZ PÅ ST. KANNIKESTRÆDE OG BOOK BORD HER
LÆS MERE OM RIZ RAZ PÅ KOMPAGNISTRÆDE OG BOOK BORD HER

En skræddersyet Julefest
Skræddersy jeres Julefrokost, både madmæssigt og lokalemæssigt.
Couloir ved Amager Strandpark, i Hellerup Sejlklubs restaurant og på Restaurant Lynetten er der plads til selskaber i alle størrelser. Uanset om I er 5, 10, 20 eller 200, er her et skønt lokale som tilpasses festen. Julemaden kan være traditionel såvel som utraditionel - det hele sammesættes ud fra behov og ønsker. I Hellerup og på Lynetten kan festen fortsætte til den lyse morgen.
Prisen er fra kr. 625,- inkl. velkomstdrink, stort julebord, kaffe/the avec samt øl, vin og vand ad libitum.
Kontakt: Kasper@couloir.dk eller 60174832

Spansk atmosfære i kælderen
Skal det være rigtig spansk? så tag trinene ned fra Victoriagade til Meson Espana og få en ærke spansk oplevelse. Benito står i køkkenet og kokkerere friske tapas hver dag, som serveres for gæsterne i den lille uformelle restaurant. Her er festligt indrettet med spanske farver og pynt, og bordene fyldes med små lerskåle med lækre smagsfulde tapas, så er det bare at smage løs.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Veganer menu i juletid
Trænger du til et lækkert velsmagende og mættende veganer måltid eller 3 retters menu midt i mellem de tunge julemåltider, så kan du trygt besøge Urten i Larsbjørnstræde. Restauranten gør en dyd ud af at følge sæsonerne, og arbejder så vidt muligt med økologiske råvarer fra lokale producenter. Alle sodavand, juicer og vine er ligeledes økologiske. Urtens kokke har stor erfaring med at levere vegansk mad ud af huset til større eller mindre selskaber. Ring til restauranten for at høre nærmere om mulighederne.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Tyrkisk mad i juletiden
Mangal laver autentiske egnsretter fra hele Tyrkiet, som laves fra bunden af veluddannede kokke fra Tyrkiet. Her er en oplagt mulighed for at smage hvad det tyrkiske køkken kan og samtidig befinde sig midt i det festlige Kødbyen. Her er ikke en tastingmenu, så det er bare at plukke fra kortet og smage sig frem. Har du brug for lidt ekstra krudt inden turen går videre ud i nattelivet, kan den tyrkiske kaffe varmt anbefales!
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER

Hyggelig kælder med pejs
Kom ind i varmen og sid ved den knitrende pejs, alt i mens I nyder 3, 4 eller 5 serveringer af veltillavet julemenu a la Restaurant Bøf & Ost. Julemenuen serveres fra 15. november 2018.
3 SERVINGER
LÖJROM
Löjrom serveres på blinis med crème fraîche og rødløg
CONFIT DE CANARD
Confiteret andelår serveres med grønkålssalat, figner, æbler, skalotteløg og kartoffelpuré
Vælg
CITRONTÆRTE
Citrontærte med marengs
eller
OSTEBORD
Vælg fra vores store ostebord
Pris: 350 kr.
4 SERVINGER
LÖJROM
Löjrom serveres på blinis med crème fraîche og rødløg
CONFIT DE CANARD
Confiteret andelår serveres med grønkålssalat, figner, æbler, skalotteløg og kartoffelpuré
CITRONTÆRTE
Citrontærte med marengs
OSTEBORD
Vælg fra vores store ostebord
Pris: 400 kr.
5 SERVINGER
LÖJROM
Löjrom serveres på blinis med crème fraîche og rødløg
ØSTERS
CONFIT DE CANARD
Confiteret andelår serveres med grønkålssalat, figner, æbler, skalotteløg og kartoffelpuré
CITRONTÆRTE
Citrontærte med marengs
OSTEBORD
Vælg fra vores store ostebord
Pris: 450 kr.
LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD HER