I Valby er alt i gåafstand, så du kan spise god mad et sted, gå igennem Søndermarken og fortsætte festen et andet sted. Eller nyd en dejlig frokost med veninden midt i en god shoppetur i Spinderiet, hvor der også er gode parkeringsmuligheder, og de mange små butikker i Valby Langgade. 

Cafe Ciré

_269

Lige i centrum af Valby har Cafe Ciré beværtet gæster i mere end 20 år. Cafeen har altid samlet folk fra nær og fjern på sin terrasse ud til vejen, den hyggelige baggård, hvor der er læ og ro fra vejen samt det klassiske og moderne cafe miljø indenfor. Herudover, kan man reservere første salen til private arrangementer. 

Cafe Le Perr

_265

Cafe Le Perr startede i Kastrup og rykkede herefter ind i det gule hus på Valby Langgade, som tidligere husede Ristorante Avanti i mange år. Her bydes indenfor til smørrebrød serveret på grillet rugbrød, sprøde sandwichbrød, salater, pasta- og wokretter, burgere med grove fritter og de populære plankebøffer serveret med hjemmelavet kartoffelmos.

Cakes and Friends Bakery - morgenmad og frokost

_335

Hos Cakes and Friends er der forkælelse fra kl. 8:00 om morgenen, hvor friskbagte boller, wienerbrød, kager og hapsere, som let kan tages med til frokosten, står klar til at få sat tænderne i. Er man ikke blandt de morgenfriske, så kom gerne senere på dagen og nyd en hyggelig frokost. Her er sandwiches, Börek, små pizzaer, boller med ost m.m. og altid et stort smil og venlig betjening. 

Khayam - Den Persiske restaurant

_267

I kanten af Søndermarken finder man denne persiske mad oase. Her har iranske kokke tryllet skønne smage frem fra det persiske køkken siden 1987. Den persiske restaurant Khayam er lille og intim med smukke dekorationer, hyggelige kroge og vinduer ud til Valby Langgade. 

Cafe Phenix

_270

Klassisk cafe med friske farver og udendørsservering på solrig terrasse på Valby Langgade nær Spinderiet. Menukortet hos Cafe Phenix vidner om klassiske caféretter såsom sandwiches og burgere samt nogle enkelte libanesiske specialiteter. Brunch fra kl. 9 - 13 i hverdagene og helt indtil kl. 15 i weekenden.