Picture

Har du nogen sinde været til Esbjerg Rock Festival?

.........Det har jeg. Det er noget af en oplevelse!
Stemningen er fed og du er omgivet af lutter glade mennesker der synger med på alle de gode klassikere de forskellige bands fyrer af. Støvet hvirvler om dig for hvert hop du laver i takt til musikken, den kolde øl (eller sodavand) skvulper lidt over hver gang en støder ind i dig, men det er ok. Alle er glade og det er sådan det skal være.

Musikken runder af for aftenen og du er ved at være træt. Du ved det er på tide at trække dig tilbage Men tanken om dit lille 2-personers telt med liggeunderlag og sovepose trækker ikke ligefrem i dig.

Du kigger ned af dig selv. Du har sorte fødder, dine ben er fulde af støv og dine arme er klistret fra al den spildte øl. Det ville være rart med et dejligt varmt bad lige nu efterfuldt af en god nats søvn i en dejlig ren seng. Du skal jo være frisk til endnu en sjov festival dag i morgen.

Det kan vi godt hjælpe dig med.

Faktisk har vi i samarbejde med Esbjerg Rock Festival indgået en aftale der giver vores gæster mulighed for at opnå store rabatter med vores Festivalpakke.

Faktisk får I alt det her:

2 Partout billetter til Esbjerg Rock Festival
2 overnatninger i delt mindre "festival" værelse (fredag-søndag)
Stor morgenbuffet med masser af mad til at kurere tømmermændende
Et "festival kit" på værelset med kolde colaer, salte chips og panodiler

Pris: 2.940,- for 2 personer.

Ønsker du at være med fra starten og opleve "Tribute to Bowie" koncerten torsdag, koster en ekstra overnatning kun kr. 500,- for 2 pers. - ankomst torsdag.

 

Picture

Har du lyttet til Nana Rashid?

....Hvis ikke, så har du en oplevelse til gode!

Nana Rashid er inspireret af den ubesværede måde som Stevie Wonder, Michael Jackson, Natalie Cole, Beyonce, Sting og Ray Charles synger på. I de første mange år modtog Nana sangundervisning, men løb panden mod muren, når hun ville synge i sit høje register og derfor researchede hun hvilken sangteknik hendes store idoler brugte. Det viste sig at de brugte sangteknikken ”Speechlevel Singing”, som er udviklet af Seth Riggs, der bl.a har undervist Michael Jackson og Stevie Wonder. Denne sangteknik passede perfekt til Nana og siden har hendes sangkarriere taget fart.

Hun kan opleves sammen med pianisten Petter Rylén til en intim koncert på Cafe Gemmestedet i Århus den 14. og 15. juli 2016. Her er gratis entré og der er masser af mad og drikke på menukortet, for dem som ønsker at starte aftenen med dejlig mad, inden den karismatiske og udtryksfulde duo skaber med en dragende uforudsigelighed musikalske historiefortællinger i øjenhøjde. Publikum bliver budt på en rejse gennem musikalske landskaber.

 

 

Picture

Skal du i Musikhuset

.....Så er der rig mulighed for at få smagsløgene forkælet inden hos Brasserie Belli.

Brasserie Belli er i den grad gearet til at servere fantastisk mad indenfor en given tidsramme, så du kan blot læne dig tilbage og nyde maden, vinen og vide, at Brasserie Belli vil sende dig og dit selskab afsted i god tid til at nå arrangementet i f.eks. Musikhuset. Så det er blot at bestille bord til kl. 16:30 eller senere og I vil være færdige til at gå kl. 19:30. Se menukort og menuer og bliv fristet af den gode smag.

Picture

Riverboat festival i Silkeborg

.... En oplevelse man bare må have, hvis man er til til festlige mennesker, masser af musik i hele byen.

Silkeborg bliver til et leben uden lige. Festivalen foregår på Silkeborg søerne, i byens centrum, på torve og gader, på restauranter og værtshuse, i kirker, på spillestedet RAMPELYS, i tre store telte placeret centralt i byen, samt i Kedelhuset, Car Lounge og i Jysk Musikteater på Papirfabrikken. Alt inden for gå-afstand. 

Torsdag den 23. juni kan man klokken 17.00-20.00 nyde Advokatens New Orleans Jazzband hos Hotel Dania og/eller hos Brasserie Underhuset, hvor de igen spiller fra kl. 22:30 - 01:00. Samme aften spiller Jazz Five hos Cafe Evald kl. 22:30 - 01:00

Lørdag den 25. juni spiller Gunnar Lautrup Trio kl. 13:00 - 15:30 på Cafe Evald og kl.20.00 - 22.30 spiller Flying Jazzman Trio i Zorba´s Gårdhave.

Og der er mange flere i dagene 22. juni - 25. juni 2016 - se vedhæftede link for hele programmet. Husk at få bestilt bord på en af de skønne restauranter til frokost eller aftenen.