Søstjernen i Haderslev

Hvis du ønsker at smage på lokale specialiter og råvarer fra området, så start hos Søstjernen i Haderslev. Det udsøgte køkken har fokus på sæsonbestemte råvarer, kød af høj kvalitet og en sublim smag. Og du kan endda indtage din menu i en særdeles hyggelig stemning midt i de smukke omgivelser.

Restaurant Dagmar i Ribe

Med stærk inspiration fra det franske serverer Restaurant Dagmar gourmetmad, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane. I kælderen på det smukke hotel finder du endda også spisestedet Vægter Kælderen, der byder på en mere enkelt menu, der er nem at gå til for alle. Maden er veltillavet med få, gode ingredienser.

Restaurant Barbie i Sønderborg

Er du i humør til lidt inspiration fra “over there”, så vend næsen mod Sønderborg. Her ligger bøf- og barbeque restauranten Barbie, der giver dig en smagsoplevelse fra de amerikanske sydstater. Der er langtidsrøget kød, hjemmelavede barbeque saucer og kød af en helt fantastisk kvalitet. Alt på menuen er hjemmelavet.

Restaurant Kolvig i Ribe

I det sæsonprægede køkken hos Kolvig i Ribe, har du mulighed for at få delikat og innovativ gastronomi, der emmer af kvalitet. Der bruges fortrinsvist lokale råvarer med inspiration fra Vadehavets specialiteter. En velvagt vinmenu er med at bringe denne, lokale smagsoplevelse op på et niveau, hvor du kun kan blive imponeret.

Kongeåkroen ved Brørup

I den idylliske gamle kro, der ligger midt i smukke omgivelser ved Kongeåen, er der 100 procent fokus på den gode smag. Du får veltilberedte retter af friske og gerne lokale råvarer - og alt på menukortet er hjemmelavet. Køkkenet er overvejende dansk, men aftenmenuen skifter 8 gange om året og der vil du finde retter med inspiration fra hele verden.