Pop-up-restaurant i Salling Super

På Søndergade 27 vil Pop-up-restauranten i Salling Super serverer Østers og Bobler, som en lækker starter på aftenens foodwalk.
Salling Super forsøger hele tiden at have de nyeste og mest spændende produkter på hylderne, her kan man altid finde inspiration til både nye retter og smagskombinationer. 

Picture

CANblau

CANblau byder indenfor i restauranten på Klosterport 2, med en anretning af Hvid risotto med kulmule, persilleolie, hasselnøddecrumble og rygeost.

CANblau er kendt for at være byens bedste tapasrestaurant, standarden er høj og i restauranten får man serveret tapas på gourmetniveau. Nyd maden i de uformelle og hyggelig omgivelser. 

Gastromé

I Rosensgade 28 finder vi det gourmetpræget landkøkken med en smag af byens brosten.
Gastromé serverer denne aften Cannelloni med blåmuslinger, bisque og tang.
Gastromé var én af de tre restauranter i Aarhus der modtog en Michelin stjerne i år, bag restauranten står Søren Jakobsen og William Jørgensen, som desuden står bag Det Gamle Mejeri ved Vilhelmsborg.

Picture

Ferdinand

Ved det populære å område ved Åboulevarden 28 i Aarhus, ligger Ferdinand, som både er et hotel, en restaurant og en bar. Det anerkendte køkken serverer lækker gastronomi ud fra tanken om det moderne europæiske køkken, med naturligt fokus på brug af lokale danske råvare og altid den højeste kvalitet. Ferdinand serverer den rene rawfood i form af den klassiske Tatar.

 

Picture

Mellemrum

Restaurant Mellemrun på Fredens Torv 2 arbejder ud fra værdierne håndværk, hygge og energi. Ambitionen her er, at give alle gæster en god og smagfuld oplevelse.
Menuen vil til forsmag på gadeplan består af:
Svinebryst, blomkål og confiterede løg, samt et glas velvalgt vin til retten.
Restauranten ønsker at skabe en lille lomme – et mellemrum – mellem for eksempel arbejde og sengetid, hvor tiden for en gangs skyld ikke er afgørende, men hvor det til gengæld handler om mad og vin, samvær med dine venner, din elskede eller din familie, som de selv beskriver det på deres egen hjemmeside. 

Chas E

Siden Chas E blev grundlagt i 1921 af Charles E. Pedersen har forretningen haft til huse på Ryesgade 5 i Aarhus. Forretningen blev oprindeligt startet som en hel traditionel købmandshandel, men allerede fra starten udviklede butikken et ry, som værende i stand til at skaffe alverdens specialiteter.
Derfor byder Chas E selvfølgelig på Ost og et glas velvalgt vin når man besøger vinhandlen én af de tre dage.

 

Foodfein

Sidst men absolut ikke mindst finde vi på Sønder Allé 6 én af Aarhus’ foretrukne fødevarebutikker Foodfein. Her kan man nyde en frisk dessert bestående af:
Kold skovbærsuppe med et strejf af anis med hjemmerørt vaniljeis, sprøde flager af marengs og skovsyre.
Foodfeins ambition er altid at søge efter de bedste råvarer og være mest effektiv i udnyttelsen af dem. De ønsker at begrænser alle former for tilsætningsstoffer og søger kun de rene varer.