Picture

Trendy vegetarisk i Pisserenden

Med et menukort der tæller alt fra linsefrikadeller til japansk okse er det klart, at man også kan træffe usunde valg på Atlas Bar, men det vegetariske udvalg er et af de største i byen.   Med andre ord er der basis for at opfylde målsætningen om at indtage seks om dagen, ligesom man er ret sikker på at få opfyldt kikærte- og bønnedepoterne. Og så er Atlas Bar oven i købet vanvittig hyggelig og temmelig trendy på den tilbagelænede Pisserendenmåde.   LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORDET  Picture

Grønne og bæredygtige idealer

Det er de grønne, sunde idealer, som er grundessensen i Nöa’hs køkken. Maden er ærlig og baserer sig på sæsonens friske råvarer. Den samme grundholdning til sund mad indenfor hjemmets fire vægge, skal også gælde for Nöa’hs gæster. Derfor bliver der ikke snydt på vægten og maden bliver lavet helt fra bunden af stedets dygtige kokke.   Der er fokus på økologi og bæredygtighed.   LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

 

Picture

Vegetar mekka og sprøde falaffelkugler

Riz Raz har i mange år været en af de mest kendte vegetarrestauranter i København. Restaurantens bugnende vegetarbuffet har i årtier været et mekka, for dem som ønskede skønne, mættende salater fra det store område, som omkranser Middelhavet. Eller en nærende og vitaminrig broccolisalat. Og selvfølgelig alle de sprøde falafel-kugler man forsvarligt kan fortære. Alt sammen lavet alene på plantebaserede ingredienser.

Men restauranten har også et a la carte kort, som byder på kød både fra vand, land og fra luften.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

 

Picture

Sunde valg på Christians Havn

Lunas Diner har et godt og bredt menukort, som byder på burger, suppe, sandwiches, wraps, varm middag, koldt, snacks og der er tænkt på både vegetaren og veganeren i alle kategorier. Alle dage serveres skønne brunchtallerkener og i weekenden indtil kl. 15:00, er de helt store luksus brunch tallerkener klar, med og uden kød på.

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD 

 

Picture

Fisk, grønt og råt i Kødbyen

På Kødbyens Fiskebar bryster man sig af at være decideret “sund”. Men fokus her er på fisk og skaldyr fra hjemlige farvande og grønt fra bønder i lokalområdet - med andre ord er bæredygtighed i højsædet, og udgangspunktet for retterne er sunde sager.   Stilen er let og feminin, og der findes altid mange rå retter på kortet, som i sagens natur er sunde, fordi der ikke er brugt fedtstof til en tilberedning, som ikke har fundet sted. Som ekstra bonus er Kødbyens Fiskebar toptrendy, og også på drikkevarefronten er der mulighed for lidt sundere og lidt mere bæredygtige valg, fx i form af danskproducerede vine, naturlige vine uden tilsat svovl og cocktails lavet på nordiske urter og juicer.   LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD  Picture

Sushi med omtanke i Nyhavn

For Karma Sushi hænger kvalitet, smag og omtanke for miljøet sammen. Derfor er det for Dem altid en selvfølge, at tænke på bæredygtighed og miljøet, når det gælder succeskriterier. Karma Sushi er i tæt dialog med sine leverandører for at sikre, at fiskene er fanget under de bedst mulige forhold. Det gør sig i øvrigt gældende for alle produkter de arbejder med, inklusiv tryksager.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD