Picture

Restaurant Gammelhavn

Med en udsigt over Esbjerg Havn ligger den store og flotte Restaurant Gammelhavn smukt og det er de perfekte rammer for en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. På Restaurant Gammelhavn er det muligt både at nyde sin mad i restauranten, i pavillonen med udsigt over havnen eller man kan vælge at sidde udenfor på den store træ terrasse.  

Picture

Hotel Dagmar

Lige overfor domkirken i centrum af Ribe, ligger Hotel Dagmar og Restaurant Dagmar.
I kælderen på Hotel Dagmar finder man Vægter Kælderen, her er menuen enkel og med få ingredienser fremtryller køkkenet de skønneste smagsoplevelser fra de dansk/franske køkken. Fra Maj til september kan man sidde udenfor og nyde maden fra Vægter Kælderen og hver fredag tændes grillen, når vejret er til det.

 

LMNT Café & Lounge

I Haderslev kan man opleve den skønne sommerstemning i de store lækre udendørs sofaer eller i den rolige gårdhave.
På LMNT er man ikke bare en kunde, man er med til at forme og forbedre den i forvejen velovervejede menu, som har en helt klar rød tråd til økologi, bæredygtighed og forarbejdning, som er helt i top.

 

Picture

Evald Brasserie og Café

Ved åen midt i Silkeborg tæt på Den Gamle Papir Fabrik ligger Evald. Her kan man nyde både sin frokost og middag ved denne smukke udsigt lige ned til vandet. Maden er lavet fra bunden af kvalitets råvarer fra lokale leverandører, hvad enten det er grøntsager, mejeriprodukter eller kød. Så er der ikke langt fra den græssende ko til en saftig og smagfuld bøf på tallerkenen, friske grøntsager og urter eller mælken i kaffen.  

Picture

Lava

I den stille ende af åen, som flyder midt i centrum af Aarhus ligger Lava. Det er muligt at starte dagen ved morgenmads buffeten, nyde sin frokost med udsigt over åen og slutte dagen af, med middag i restauranten og efterfølgende drinks udenfor i sommerhalvåret.
Hver torsdag er der Stegt flæsk med persillesovs ad libitum til kr. 98,-
 

Picture

CanBlau Aalborg

I hjertet af Aalborg byder tapas restauranten, CANblau indenfor med sine uformelle og hyggelige omgivelser. Restauranten er kendt for at være byens bedste tapasrestaurant, standarden er høj og i restauranten får man serveret tapas på gourmetniveau. I den hyggelige gårdhave kan man nyde tapas på rigtig spansk maner, under solen.