6 lækre restauranter med frokost i AarhusRestaurant Klokken

Her tænker man ikke på klokken, men på god dansk mad og hyggelige omgivelser. Restaurant Klokken har åbent til frokost og aften og byder indenfor til et gedigen dansk køkken med lækkert smørrebrød og gode klassikere. Læs mere om Klokken og book bord her

Picture

Restaurant ET

Ved Aarhus å tæt på DOKK1 ligger den franske gourmet Restaurant ÉT (&). Her er stemningen hyggelig, uformel og helt nede på jorden. Her får man den bedste service og intet er overladt til tilfældighederne. Til frokost kan man blandt andet nyde den klassiske ”Moules Marinières” eller Michel Michauds rørte oksetatar med salat, som er en hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner. Læs mere om Restaurant Et og book bord her

Picture

Forlæns & Baglæns

I Jægergårdsgade ikke langt fra Bruuns Galleri finder man flere gastronomiske åndehuller. Et af stederne er Forlæns & Baglæns som de sidste 10 år har været med til at præge gaden, som emmer af kultur og skæve butikker. Restauranten byder på tapas efterfulgt af en frisklavet økologisk kaffe med hjemmebagt kage. Maden er hjemmelavet og af friske råvarer. Der er fokus på delemad, med små og store tapas samt forfriskende cocktails.
Læs mere om forlæns og baglæns her

Picture

Juliette

Midt på Jægergårdsgade ikke langt fra Forlæns og Baglæns finder man Juliette, et ægte fransk brasserie med afslappet og rå Pariser-stemning. På tavlen finder man ugens retter, der skifter efter sæson og råvarer. På den faste menu finder man eksempelvis Confit de Canard sandwich eller den klassiske Croque Monsieur eller Madame.
Læs mere om Juliette og book bord her

6 lækre restauranter med frokost i Aarhus_1

Restaurant Hærværk

Lad aftenen styre af køkkenets kreativitet og lokale leverandørers råvarer. Hos Restaurant Hærværk er der styr på hvor alle råvarer kommer fra og menuen sammensættes efter hvad skoven, vandet og luften har bragt denne dag. Det gør det at spise her rigtig spændende og kokkene kan aldrig sige `som vi plejer`. Så nyd en aften med stor smag, god service og hvor økologi og bæredygtighed er den grundliggende faktor.
Læs mere om Hærværk og book bord her