Picture

Haché Gourmet burger

Hos Haché går de helt klassiske og de udfordrende varianter hånd i hånd. Hver måned er der en månedens burger, hvor kokkene får fri leg til at udforme en måske fremtidig favorit på kortet. Mandag til fredag er der frokosttilbud - her koster alle husets burgere 95 kroner inkl. pommes frites eller løgringe.

Og det med de gode råvarer er ikke en hul påstand. Baconen kommer fra fritgående svin fra Grambogård, mens alle æg er økologiske. Bøfkødet er udelukkende fra dansk kvæg, og surdejsbollerne er økologiske og bages af Il Fornaio. Mayonnaiser og dressinger røres i hånden lige ude i køkkenet, og der er mange at vælge imellem. Prøv for eksempel béarnaise-mayoen, den med røget chili, trøffel-mayonnaisen eller en af de mange andre.

Picture

The Bronx

Midt på Nørrebrogade kan du spise hjemmelavede, store burgere, drikke milkshakes og noget så eksotisk som rootbeer. Der er americana over The Bronx Burgerbar og for alle dem, der er forelskede i burgere og det bedste fra det amerikanske diner-køkken, kan man finde lykken på The Bronx.

Menuen er bygget op, så du vælger din burger,12 forskellige at vælge iblandt, og dernæst tilbehør i form af fritter, onion rings, bagte rodfrugter m.m. og hvilken dip du ønsker til. Burgerkortet har noget for alle – der er den klassiske Bronx Burger, den sunde med kylling og guacamole på ristet rugbrød eller burgeren til kødelskerne, Meat Feast XL med en bøf på 400 gr.

Picture

Greasy Spoon

Hos Greasy Spoon finder du et lille stykke USA midt på Studiestræde. Restauranten er indrettet i lækker retrostil, så man føler sig hensat til en amerikansk diner fra 60'erne. Hos Greasy Spoon er burgeren konge, og burgerne kommer i 9 variationer. Lige fra den helt klassiske, vegetarisk burger, Manbeef til Kaloriekongen. Derudover, er også blevet plads til en dansk klassiker – bøfsandwichen, som efter alle kunstens regler svømmer i et hav af brun sovs.

Picture

Shakedown

Shakedown er indrettet i friske gule og blå farver. Interiøret er minimalistisk og der er plads til store armbevægelser i de rummelige lokaler i kælderetagen på Frederiksberg. Shakedown har en stort udvalg af burgere; The Shakedown Classic, The Sicilian, The Gecco, Down on the Farm, Casablanca, Slumdog, El Mariachi og Gigantor er blot nogle af dem. 

Picture

Cocks & Cows

Der er dømt klassisk amerikanerstemning i de cool indrettede lokaler med rå murstensvægge, røde sofabænke og hyggelige båse. På menuen vælger du en af de spændende hjemmelavede burgervarianter, f.eks. klassikeren med cheddar og bacon eller den meget populære og dybt syndige The Governator med cheddar, bacon og onion rings. Hver måned er der en ny Månedens Burger på kortet. Cocks & Cows ligger flere steder i København, klik ind her og find adresserne.

Picture

The American

På The American i Lyngby Kulturhus kan du forvente autentiske, amerikanske burgere og steaks i omgivelser, der fusionerer den amerikanske diner-stemning med moderne, dansk indretning. Det smagfulde og saftige kød kommer fra sydamerikanske, fritgående køer af kvægracen Black Angus, der bliver grillet, som du ønsker det, på restaurantens kulgrill. På kortet kan du vælge mellem seks amerikansk-inspirerede burgere – heriblandt en vegetarburger – og du finder også klassiske snacks som spicy hot wings, mozzarella sticks og friterede onion rings. The American ligger også i Fields.