Børnevenlig cafe på Amager

Børn og voksne i alle aldre er mere end velkomne på Madmanifesten på Amager. Caféen er især i dagtimerne ikke anbefalelsesværdig, hvis man ikke selv har børn med, men for de små og deres voksne er det et paradis af børnevenlighed med legerum, børne- og babymenuer - og et virkelig lille toilet.   Menuen skifter og kan læses på kridttavlen i caféen. Den kan fx stå på lune boller, morgenmadstallerkener, økomos til de allermindste, risotto og pastaretter til de lidt større og salater og 3-retters menuer til de allerstørste. Lørdag og søndag er der weekendbuffet med alverdens lækkerier for alle.  

Legeplads og dansk mad i De Små Haver

I M. G. Petersens Gamle Familiehave – en af de små, idyllisk beliggende haver på Frederiksberg – er der igen, som vrænger på næsen, hvis man tager ungerne med ud at spise. Her er der legeplads til de yngste, og til glæde for familiens ældre generationer er der hyggepianist i hverdagene og livemusik og dans i weekenderne.   Menuen er klassisk dansk med børnevenlige retter som biksemad, stegt flæsk med persillesovs, bøf med løg, fiskefilet og æggekage.  

Børnevenlig restaurant på Bryggen

På Restaurant Da Misto er der både chesterfieldsofaer og højstole, og børn er lige velkomne i begge. Det er en rigtig kvartersrestaurant, hvor de lokale kommer og hænger ud og gerne har deres unger med.    På kortet er blandt andet en burger, der efter sigende skulle være Bryggens bedste, og hvis de små er til pizza, kan man få dem leveret friskbagte fra Pizzeria Da Misto, som ligger lige ved siden af.  

Gode pizzaer på Fisketorvet

Fisketorvet er et mekka for børn – der er både fisk, legetøjsbutikker og indtil flere legepladser, hvor de små kan boltre sig.    Blandt shoppingcentrets spisemuligheder er Restaurant Panorama, som blandt andet byder på italiensk buffet – og buffet er et hit for børnefamilier. Der er noget for alle, men mest anbefalelsesværdige er nu pizzaerne, som er sprøde og friskbagte i stenovn.  

Mødregruppe-venlig cafe i Valby

I bunden af Valby Kulturhus ligger Mæt Café. Selvom der ikke er deciderede børnemenuer på kortet, serveres alle retter i lidt mindre portioner til en billigere pris til børn - og prisniveauet er ellers helt rimeligt i forvejen. Mødregrupper er meget velkomne, der er puslefaciliteter, og barnevogne kan parkeres i indgangen til Kulturhuset.   På menuen er enkle retter som bøf, sandwich og salater lavet på sæsonens råvarer. I weekenderne serveres der brunch med gode ting som pølser fra Slagter Lampe, skagenskinke og oste fra lokale og udenlandske mejerier.