Udendørsservering midt på Victoriagade

Tre parkeringspladser på Victoriagade på Vesterbro er inddraget til Meson Españas udendørs terrasse, som er et skønt åndehul lige midt i byens hjerte. Her kan man sidde lidt tilbagetrukket og nyde Vesterbros pulserende liv samtidig med, man spiser sig mæt i nogle af byens lækreste tapasretter.    Man kan få en ”plancha” med spanske specialiteter til den hurtige sult eller en 10-retters tapasmenu til deling mellem to. Alt er hjemmelavet/importeret, og der serveres også et stort udvalg af vine, sherry osv. på glas.   

Kæmpe terrasse med udsigt over søerne

Café Frederik ligger på hjørnet af Sortedamssøen, og fra den kæmpe terrasse er der fin udsigt over søerne så langt, øjet rækker.    Her serveres der morgenmad, brunch og klassiske caféretter som burger, sandwich og salater og dertil et par gedigne middagsretter som f.eks. wienerschnitzel med det hele. Derudover er der ugens ret med gode klassiske retter fra Danmark og hele verden.  Picture

Byens skønneste soldæk

Byens skønneste soldæk finder man på den elegante restaurantbåd Viva for foden af Langebro. Her kan man i godt vejr sidde ude på dækket og nyde den friske havluft med en fantastisk udsigt over Københavns Havn.   Det enkle menukort består af bistroretter lavet af lokale/nordiske råvarer, men med klassisk fransk kogekunst som omdrejningspunkt. Der er altid en god bøf béarnaise på kortet, som dog især hylder det maritime element, blandt andet med en skøn skaldyrstallerken, der matcher udsigten.  

Fin gårdhave midt i København K

Den Lille Fede har i årevis været det sikre valg, hvis man ville spise gourmetmad til en god pris. Sådan er det stadig, og når vejret er til det, er Den Lille Fedes fine gårdhave et skønt sted at nyde en udendørs gourmetmiddag midt i København K.   Fra menuen kan man vælge mellem fem eller syv retter med eller uden vinmenu til. Menuen tager udgangspunkt i det dansk/franske køkken krydret med indslag fra hele middelhavsregionen.   

Kæmpe gårdhave i Nordvest – en omvej værd

Hvis man bor eller har et ærinde i Nordvest-kvarteret, er Tribeca NV et must, og den fine, store gårdhave er også en omvej værd på en sommerdag. Her er nemlig masser af udendørs pladser og byens hyggeligste Lady og Vagabonden-stemning i det rå industriområde, som minder om New Yorks Tribeca.   Maden er tilmed virkelig god - på menuen finder man pizza og moderne udgaver af italienske husmandsretter som bruschetta, salater, hjemmelavet pasta og grillede hovedretter. Menuen skifter løbende afhængig af sæsonerne, og prisniveauet er ganske rimeligt.