Gourmetophold på Fyn - Munkebo Kro

Munkebo Kro ligger i et charmerende og smukt trelænget bindingsværkshus med stråtag og udsigt over Kerteminde Fjord.   Til kroen hører både brasserie og gourmetrestaurant af høj standard. Køkkenet er klassisk fransk, men stærk inspiration fra det nye nordiske køkken. Der er lagt vægt på at lave rigtig god mad fra bunden, men også på at servere en menu som overrasker, er fyldt med velsmag og hvor der er lagt stor ære i valget af råvare, som en cadeau til Fyn, så er der i alle retterne mindst én fynsk råvare.  

Gourmetophold på Sjælland - Dragsholm Slot

På Dragsholm Slot kan man overnatte på en ægte herregård midt i den skønne, nordvestsjællandske natur. Værelserne er luksuriøse med spabad og gode senge, men indrettet med respekt for de oprindelige detaljer. Der er slotsstemning alle pengene – og Slottet har sågar sit eget spøgelse.   Restaurant Slotskøkkenet er Dragsholm Slots gourmetrestaurant, som er kendt som en af de ypperste repræsentanter for det nære terroirkøkken. Nordisk kunne man kalde det, men det er først og fremmest lokalt.  

Gourmetophold nær København - Skovshoved Hote

Skovshoved Hotel er blevet tildelt priser af internationale rejse- og livsstilsmagasiner for sin hippe og internationale, men samtidig afslappet luksuriøse og romantiske stil. Hotellet ligger et stenkast fra Strandvejen og den pittoreske Skovshoved Havn, og man er i København på 20 minutter.

  Mange kendte og respekterede køkkenchefer har haft deres gang på Skovshoved Hotel, der nu har Philippe Houdet – tidligere ejer af Michelinrestauranten Pierre André - bag gryderne. Menuen skifter løbende og tager udgangspunkt i de danske sæsoner, men er også kraftigt inspireret af køkkenchefens franske rødder. Ærkefranske klassikere og dansk/franske retter med et nutidigt twist serveres i forretstørrelse, så man kan prøve lidt af det hele.  

Gourmetophold i Jylland - Norsminde Kro

Norsminde Kro ligger naturskønt ved å, hav og fjord og er et yndet udflugtsmål for omegnens beboere og turister, lystsejlere og badegæster.   Kroens Slow Food Restaurant er landskendt for sit høje niveau, og her kan man opleve den totale sanse- og smagsoplevelse, Norsminde Kro og køkkenchef Søren Pedersen kan byde på. Maden serveres blandt levende lys og tusindvis af flasker i vinkælderen, som rummer en af landets største vinsamlinger.  

Gourmetophold i Aarhus – Ferdinand

Hvis man skal udforske Aarhus' kulturelle tilbud og shoppingmuligheder, ligger Hotel Ferdinand perfekt, lige ud til den "stille" ende af Åen midt i centrum. Værelserne er lækre og luksuriøse med lækre badeværelser og nogle med altaner.   Restaurant Ferdinand er i højere grad brasserie end egentlig gourmetrestaurant, men niveauet på de klassiske franske retter er meget højt. Restauranten er kendt i gourmet-kredse og anmeldt vidt omkring med flotte resultater. Heriblandt en kåring som årets brasserie i 2009.