Gourmetophold på Fyn - Munkebo Kro

Munkebo Kro ligger i et charmerende og smukt trelænget bindingsværkshus med stråtag og udsigt over Kerteminde Fjord.   Til kroen hører både brasserie og gourmetrestaurant af høj standard. Køkkenet er klassisk fransk, men stærk inspiration fra det nye nordiske køkken. Der er lagt vægt på at lave rigtig god mad fra bunden, men også på at servere en menu som overrasker, er fyldt med velsmag og hvor der er lagt stor ære i valget af råvare, som en cadeau til Fyn, så er der i alle retterne mindst én fynsk råvare.  


Gourmetophold på Sjælland - Dragsholm Slot

På Dragsholm Slot kan man overnatte på en ægte herregård midt i den skønne, nordvestsjællandske natur. Værelserne er luksuriøse med spabad og gode senge, men indrettet med respekt for de oprindelige detaljer. Der er slotsstemning alle pengene – og Slottet har sågar sit eget spøgelse.   Restaurant Slotskøkkenet er Dragsholm Slots gourmetrestaurant, som er kendt som en af de ypperste repræsentanter for det nære terroirkøkken. Nordisk kunne man kalde det, men det er først og fremmest lokalt.  


Gourmetophold på Fyn- Comwell Kongebrogaarden

Hotel Comwell Kongebrogaarden i Middelfart. Hotellet er opført i tidløs arkitektur og restauranten er smagfuldt indrettet med danske møbelklassikere og designerlamper. Helt perfekte rammer til en romantisk aften med inspirerende mad, hvor det klassiske køkken bliver udfordret af et talentfuld køkkenteam. Med skoven i baghaven og lille bælt foran Restaurant Dannebro, som er i 2 plan med vinduespartier helt op under loftet, så alle gæsterne kan nyde lillebælt, broen og den store himmel. Med naturen som sin tætteste nabo er det en klar inspiration for køkkenet, at specialisere sig i Fisk og Vildt - Og gæsterne er vilde med det!

Gourmetophold i Jylland - Norsminde Kro

Norsminde Kro ligger naturskønt ved å, hav og fjord og er et yndet udflugtsmål for omegnens beboere og turister, lystsejlere og badegæster.   Kroens Slow Food Restaurant er landskendt for sit høje niveau, og her kan man opleve den totale sanse- og smagsoplevelse, Norsminde Kro og køkkenchef Søren Pedersen kan byde på. Maden serveres blandt levende lys og tusindvis af flasker i vinkælderen, som rummer en af landets største vinsamlinger.  


Gourmetophold i Aarhus – Hotel Ferdinand

Hvis man skal udforske Aarhus' kulturelle tilbud og shoppingmuligheder, ligger Hotel Ferdinand perfekt, lige ud til den "stille" ende af Åen midt i centrum. Værelserne er lækre og luksuriøse med lækre badeværelser og nogle med altaner.   Restaurant Ferdinand er i højere grad brasserie end egentlig gourmetrestaurant, men niveauet på de klassiske franske retter er meget højt. Restauranten er kendt i gourmet-kredse og anmeldt vidt omkring med flotte resultater. Heriblandt en kåring som årets brasserie i 2009.