5 ideer til frokost-udflugter_4Gå en tur langs Langelinie 

Tag en forfriskende tur langs Langeline i al slags vejr. Se de store skibe og små både sejle forbi alt imens I nyder en pause hos Ristorante Il Gabbiano på en dejlig terrasse ud til kajen. Køkkenet er italiensk og der er gode pizzaer. 

5 ideer til frokost-udflugter_3Gå en tur på Gilleleje Havn

Hvis vejret er til det, kan man slentre en tur på den smukke, uspolerede fiskerihavn i Gilleleje før man rykker indendørs i Restaurant Gilleleje Havn. Restauranten ligger i fiskerlejet i den gamle bydel med den dejligste udsigt over Stejlepladsen. Lyse farver, kunst med maritime motiver på væggene og professionel og imødekommende betjening bidrager til en afslappet og behagelig stemning både i restauranten og den mere uformelle danske krostue.  

5 ideer til frokost-udflugter_2Idyllisk med træer og udsigt til Øresund

Tag til Klampenborg få en naturskøn oplevelse krydret med god gastronomi hos Strandmøllekroen. Kroen ligger ud til Øresund omgivet af grøn natur. I weekenden serveres det store frokostbord til glæde for store og små.


5 ideer til frokost-udflugter_1Få det bedste vue fra første

Hos Restaurant Albatrossen er der fantastisk udsigt til Brøndby havn og hele det nyetablerede stisystem til gående og mountainbikerne. Her er rigelig med mulighed for at aktivere børn og voksne samt få god dansk mad i restauranten.   

5 ideer til frokost-udflugter

Uforsk Mosede Fortet

Jenners Seaside ligger i kort gåafstand fra Mosede Fortet, som er et sjovt sted for børn og voksne at udforske. Når vejret er til det, skal man huske badetøj, for der er også en fin sandstrand nær restauranten. Fra restaurantens panoramavinduer og terrasse får man sydkystens fineste udsigt med vand på begge sider samt kyststrækningen.