B9

På Åboulevarden et stenkast fra Forum ligger B9 en hyggelig vin- og tapasbar. I baren serveres over 70 vine, der er nøje udvalgt af stedets egen sommelier. På alle hverdage serveres lækre spanske tapas med ost, kød og fisk. Til de spanske lækkerier kan du nyde rød-, hvid- eller rosévin. 

No4

NO. 4 ligger i smukke omgivelser et stenkast fra Peblingesøen. Tapasbaren byder på traditionel og mere usædvanlig tapas i nordisk stil.

Ravnsborg vinbar

Vinbaren ligger på ravnsborggade og byder på en lang række internationale og danske vine. Hertil kan man nyde lækre tapas som er spansk, fransk og nordisk inspirerede. Bliver man hængende, er der rustikke retter at finde på tavlen.

Tire bouchon

Tire Bouchon er en hyggelig fransk vinbar i Pisserenden. Vinkortet omfatter franske vine fra nord og syd i alle prislag. Udover vin kan man få forskellige slags østers, snacks, charcuteri, ost og a la carte retter.

Vesterbro Vinstue

Vesterbro Vinbar er en lille oase, der ligger på Istedgade med en unik indretning. Udover dejlig vin og smagsfulde tapas er her et større menukort om aftenen.