5 hyggelige vinbarer i KøbenhavnThe Secret - Mad og vin

Nordre Fasanvej på Frederiksberg gemmer på en hyggelig vinbar med et simpelt koncept, som kan sende dig på et eventyrligt vin-odysse. Hver flaske er forsynet med en pris – tydeligt skrevet på flasken. Herefter betaler du kun for den mængde vin, du får skænket. Enkelte undtagelser gælder dog større, uåbnede vine. The Secret Mad og Vinbar

5 hyggelige vinbarer i København_4Nebbiolo Antipasti - en vinbar

Nebbiolo Antipasti er en charmerende italiensk vinbar nær Nyhavn og Det Kongelige Teater. Der serverer 10 hjemmelavede tapas retter ledsaget af nøje udvalgte vine på glas eller flaske. Med en intim atmosfære og en menu, der inkluderer alt fra pasta, klassiske italienske retter samt cocktails og specialøl, er dette stedet perfekt til en romantisk aften eller en vellykket sammenkomst med dine nærmeste. Nebbiolo Antipasti er et must-visit for enhver vin- og madentusiast i København.

5 hyggelige vinbarer i København_2Café Dan Turéll - et fremragende eksempel på en vinbar

Café Dan Turèll blev et ikonisk og populært sted i 1980'erne takket være sine smukke franske kaffemaskiner, farverige indretning, flippermaskine, jukebox og ikke mindst den legendariske Chili con Carne. Hvis du besøger Dan Turéll i Store Regnegade, kan du forkæle dig selv med et stort udvalg af franske vine, herunder champagner, hvidvine, rødvine, rosévine og endda orange vine. Og hvis du bliver sulten, er der masser af franske snacks og retter at vælge imellem, som passer perfekt til vinene.

5 hyggelige vinbarer i København_3Nebbiolo Winebar - vinbar

I Store Strandstræde ligger Nebbiolo Winebar. Her kan du opleve, at gode vine kan nydes i rigelige mængder, uden at det skal koste en bondegård. Ydermere serveres en lille snack og vand til at starte med, alt imens vintjeneren sikre sig, at hver gæst får lige den vin som passer. Dette sker ved, at vintjeneren pejler sig ind på den enkeltes smag, finder nogle flasker frem til smagning og helmer ikke før gæsten er glad.

5 hyggelige vinbarer i København_5

Vesterbro Vinstue - Lukket

Vesterbro Vinstue er en lille vinbar i København, der ligger på Istedgade med en unik indretning og terrasse ud til Istedgade. Masser af skønne vine, rigtig god mad og en stemningsfuld atmosfære. Personalet på Vesterbro Vinbar er altid klar til at give anbefalinger om vine. Det er en perfekt destination for en hyggelig aften med venner eller en romantisk date.

Se flere guides på Spiseliv