Gode steaks og legendarisk bar

Plaza Grill ligger på Copenhagen Plaza Hotel, lige ved Hovedbanegården, og selvom restauranten ligger i et 4-stjernet hotel, er stemningen uformel og stilen helt enkel.    Fra kortet kan man vælge mellem dansk ribeye i to forskellige størrelser. Desuden kan man få en ret med fisk eller en hjemmelavet okseburger. Til bøfferne vælger man forskellige side orders, og der er også et lille udvalg af lækre desserter. Efter middagen bør man slutte af med en drink eller fadøl i den legendariske Library Bar, som også ligger i Plaza Hotel.  

Eksklusivt steak house med udsigt

Det 5-stjernede hotel Marriott har også en eksklusiv steak restaurant, Midtown Grill. Her er international stemning, havneudsigt, professionel betjening og et meget seriøst steak-udvalg. Man vælger selv udskæring, størrelse og stegegrad af bøffen og dertil tilbehør som fritter, forskellige saucer, macaroni & cheese eller onion rings. Kortet byder også på gode forretter, fiskeretter og ikke mindst rigtig lækre desserter.    Man kan også spise i hotellets bar, Pier 5, og når vejret er godt, kan man sidde på terrassen helt ud til vandet.  

Steaks fra Down Under

Reef'n'Beef er den ypperste repræsentant for det finere, australske køkken, og udvalget af steaks omfatter blandt andet kænguru, emu, krokodille og australsk waguy.    Menuen bærer præg af australiernes smag for store bøffer og vidner om, at det australske køkken er et fusionskøkken. Lokale danske og australske råvarer blandes med ingredienser fra Asien og middelhavslandene, og er man til en lidt anderledes steak oplevelse, er Reef’n’Beef stedet.   

Argentinsk steak house på Christianshavn

Argentina er kendt som et udpræget steakland, som leverer kød af højeste kvalitet – og det kan man smage på det argentinske steak house Asador. Restauranten ligger i et hyggeligt kælderlokale lige ved Christianshavns Kanal, og om sommeren er der mulighed for at nyde udsigten udendørs.   På menuen finder man især store, grillede bøffer af fritgående Aberdeen Angus-kvæg, og blandt specialiteterne er den argentinske nationalret, Parillada, et udvalg af kød fra grillen. Til kødet kan vælges forskellige tilvalg.   

Ny steak restaurant på Frederiksberg

The Flame Steakhouse er et nyt steak house på Frederiksberg, lige ved Falkoner Centret og få meter fra Frederiksberg Metrostation.    Den nyindrettet restaurant serverer veltilberedte retter i høj kvalitet til rimelige priser. På menukortet finder du en lang række bøffer og hertil herlig vin fra hele verden. Man kan også få sig en såkaldt Flame-burger, der kan serveres med et glas skummende øl.