Picture

Enkle retter og cider fra fad ved Amagertorv

Det er svært at finde et mere centralt beliggende sted end Maven - Restaurant & Vinbar, som ligger i Nikolaj Kirke mellem Amagertorv og Ny Østergade. Maven er et uformelt spisested med enkle, fransk/italiensk og danske klassikere på kortet.    Der er mange udendørs pladser foran kirken på Nikolaj Plads, hvor man kan slå sig ned med en let frokost eller et glas vin, spændende øl eller cider på fad fra det økologiske bryggeri Braunstein.  

 

Picture

Smørrebrød ved Gl. Torv

På det sydvestlige hjørne af Gl. Torv, lige ved Strøget, finder man Cafe Gl. Torv Huset Med Det Grønne Træ, en af byens bedste smørrebrødsrestauranter. Sild og hjemmelavet rullepølse får følgeskab af økosnaps og specialøl, og kommer man på en solskinsdag, er der også mulighed for at sidde ude.

Har man god tid, bør man unde sig selv en herrefrokost med absolut alt, hvad hjertet kan begære af danske frokostklassikere. Denne skal dog bestilles senest dagen før.  Picture

Hyggelig Cafe ved strøget

Café Zirup ligger i den lille gågade Læderstræde, parallelt med strøget i København.

Her kan man sidde ude i godt vejr og nyde solen eller under tæpper og varmelamper i de kolde måneder. Ellers kan man alstid tage plads i cafeens hyggelige hyggeligt indrettede lokale indendørs.

 

 

 

Picture

Gode burgere ved strøget

Med en fantastisk beliggenhed på Læderstræde byder Cafe Hoppes dig velkommen til en god oplevelse, hvad enten du vil sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu, nyde en cocktail i den dejlige gårdhave eller en iskold fadøl på et af midtbyens hyggeligste fortove.

Indled eller afslut shoppingturen på Strøget med en hyggelig brunch, frokost eller middag ved Cafe Hoppes hyggelige brændeovn, på fortovet eller i gårdhaven – eller nyd en fantastisk cocktail, før du fortsætter turen ud i byens natteliv.

 

 

Picture

Italiensk Restaurant ved Strøget

Den italienske restaurant Mercante ligger lige ved Strøget, på Valkendorfsgade 34, hvor de siden oktober 2017 har serveret mad fra det berømmede italienske køkken. Her er der stort fokus på at servere traditionelle retter fra støvlelandet, og naturligvis med tilhørende vine, som er nøje udvalgt fra det sydeuropæiske land.