God mad og terrassehygge på Nikolaj Plads

5 gode restauranter ved Strøget_2

Det er svært at finde et mere centralt beliggende sted end Maven - Restaurant & Vinbar, som ligger i Nikolaj Kirke, ved Strøget, mellem Amagertorv og Ny Østergade. Restaurant Maven er et uformelt spisested med enkle, fransk/italiensk og danske klassikere på kortet.    Der er mange udendørs pladser foran kirken på Nikolaj Plads, hvor man kan slå sig ned med en let frokost eller et glas vin, spændende øl eller cider på fad fra det økologiske bryggeri Braunstein.  

 

Verdens bedste bøf findes på Strøget

5 gode restauranter ved Strøget_3

I en flot hvid bygning på Strøget kan man spise steaks af høj kvalitet fra Freygaard, burger, spareribs og lammerack. Her er også kylling, fisk og vegetarisk. Alt tilberedes på grill og serveres med valgfri sides til frokost og aften hos Hereford Village. Restaurant Hereford Village ligger både i stuen og på første sal med udsigt til Strøget. 

Hyggeligt spisested nær Strøget

5 gode restauranter ved Strøget_10

Cafe Phenix på Gråbrødre torv har sat populær retterne på menukortet, som deres marinerede kylling med yoghurt dressing, en lille mezze af huset´s specialiteter og en uundværlig klassiker Pasta mørbrad med cremet champignonsauce krydret med persille, forårsløg og parmesan på toppen.

Balkan oase nær Strøget

5 gode restauranter ved Strøget_9

Hos Restaurant Dubrovnik er opskriften simpel, her er hygge, god mad og service til meget rimelige priser. Der er mange stamgæster i den lille restaurant med plads til omkring 50 gæster. Cevapcici, som er små Balkan ruller, gullaschsuppen og mixed grill tallerken er blandt de mest populære retter. Alt er hjemmelavet af gode råvarer og de fleste retter er stegt på trækuls grill.

Moderne smørrebrød ved Strøget

5 gode restauranter ved Strøget_8

Spis det lækreste smørrebrød til frokost og skønne retter med spændende grøntsager, som tilbehør, men også hvor de har hovedrollen på tallerkenen. Her er dog masser af tyngde i smagen og er man til mere fylde, byder Restaurant Norrlyst både på en frisklavet tartar, braiseret gris og okseskank. Kombiner gerne med de mange special øl fra forskellige bryggerier.

 

SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV.DK