Picture

Gourmet mad på det 5-stjernede Hotel d'Angleterre

Marchal afspejler den kulinariske kærlighed, som helt bogstaveligt har været d’Angleterres hjerte og sjæl siden 1755, hvor Jean Marchal og Maria Coppy gik sammen både romantisk og professionelt for at etablere den restaurant, som senere voksede sig til Hotel d’Angleterre.

Traditionen for at forene passion og kulinarisk kunst fortsætter i dag på Marchal, som en hyldest til parret bag d’Angleterre. Marchal bestræber sig på at gøre spise-oplevelsen på d’Angleterre appellerende for alle sanser, ved at give den traditionelle kulinariske passion et moderne touch.

 Picture

Damindra: Japansk køkkenkunst i verdensklasse

Restaurant Damindra i Holbergsgade står for kreativ nytænkning i det japanske køkken med den japanske stjernekok Taka Nishimura i front. Han har en fortid som køkkenchef på japanske toprestauranter i Milano og Melbourne.

Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter gjort på lokale råvarer foruden varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki foruden japanske kaiseki-retter med særlig vægt på grønt og skaldyr.

Restauranten er indrettet i moderne, eksotisk-minimalistisk stil med friske blomster, sort-hvide farver og mulighed for at spise sin mad direkte foran kokkene, mens de arbejder.

Damindra tilbyder take-away, og restauranten kan benyttes til selskaber, også om søndagen, hvor der normalt er lukket.

 Picture

Steakhouse i nærheden af Det Kongelige Teater

Det klassiske steakhouse Hereford Steak i Store Kongensgade laver saftige bøffer af god kvalitet. Du vælger din udskæring og får et lille kort, hvor du udfylder hvordan bøffen skal steges og hvilket tilbehør, du ønsker til.

Mange gæster elsker Hereford Steaks store salatbar, som altid er velassorteret med friske grøntsager. Ad libitum menuen med helstegt oksefilet er også meget populær. Du kan vælge den populære 3 retters menu, specielt sammensat af kokken til 299,00 kr eller all-you-can-eat menu med helstegt oksefilet, bagt kartoffel og stor salatbar til 179,00 kr. Der er flere gode tilbud på menuen til frokost.

 

Leaven: Ambitiøs og kompromisløs på mad og vin

Leaven ligger i en af Københavns smukke gamle huse i en stille gade, få meter fra Kongens Nytorv og Det Kongelige Teater. Nogle få trin op, træder man ind i en charmerende spisestue, hvorfra man kan se ned til det travle køkken. Bagvæggen er dekoreret af en tonet spejlvæg fra loftet og helt ned i køkkenet og vinbaren nedenunder. Dette giver et fantastisk spil fra det varme lys, som præger restauranten. 

 

Argentisk mad og lounge bar

Fuego ligger et par trin op på et hjørne i Holbergsgade. Her møder man en elegant lang bar, flankeret af restaurant afsnit på begge sider. Her er lækkert indrettet i dæmpede farver og belysning og stemningen er i top. Den er argentisk og der serveres flotte udskæringer og smagsfulde menuer.

Fuego har udover kød, stort fokus på lækkerier baseret på fisk og skaldyr. Bagerst i restauranten findes flere små stuer, som oftest er booket til små intime selskaber, som nyder godt af egen tjener og lækre menuer. I kælderen er endnu et fedt lokale med vinreoler fra gulv til loft, igen i elegant rustik stil, hvor der er god plads til ca 14 personer.

Hver fredag og lørdag holder loungen åben til kl. 3, hvor DJs spiller latinamerikansk og international musik.