Picture

Gourmet mad på det 5-stjernede Hotel d'Angleterre

Marchal afspejler den kulinariske kærlighed, som helt bogstaveligt har været d’Angleterres hjerte og sjæl siden 1755, hvor Jean Marchal og Maria Coppy gik sammen både romantisk og professionelt for at etablere den restaurant, som senere voksede sig til Hotel d’Angleterre.

Traditionen for at forene passion og kulinarisk kunst fortsætter i dag på Marchal, som en hyldest til parret bag d’Angleterre. Marchal bestræber sig på at gøre spise-oplevelsen på d’Angleterre appellerende for alle sanser, ved at give den traditionelle kulinariske passion et moderne touch.

Marchal er belønnet med en Michelin-stjerne og køkkenet er ledet af østrigske Christian Gadient. Kreativitet, kvalitet og æstetik er væsentlige elementer i hans ambitiøse køkken, som er inspireret af det nordiske og franske køkken.

 Picture

Damindra: Japansk køkkenkunst i verdensklasse

Restaurant Damindra i Holbergsgade står for kreativ nytænkning i det japanske køkken med den japanske stjernekok Taka Nishimura i front. Han har en fortid som køkkenchef på japanske toprestauranter i Milano og Melbourne.

Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter gjort på lokale råvarer foruden varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki foruden japanske kaiseki-retter med særlig vægt på grønt og skaldyr.

Restauranten er indrettet i moderne, eksotisk-minimalistisk stil med friske blomster, sort-hvide farver og mulighed for at spise sin mad direkte foran kokkene, mens de arbejder.

Damindra tilbyder take-away, og restauranten kan benyttes til selskaber, også om søndagen, hvor der normalt er lukket.

 Picture

Steakhouse i nærheden af Det Kongelige Teater

Det klassiske steakhouse Hereford Steak i Store Kongensgade laver saftige bøffer af god kvalitet. Du vælger din udskæring og får et lille kort, hvor du udfylder hvordan bøffen skal steges og hvilket tilbehør, du ønsker til.

Mange gæster elsker Hereford Steaks store salatbar, som altid er velassorteret med friske grøntsager. Ad libitum menuen med helstegt oksefilet er også meget populær. Du kan vælge den populære 3 retters menu, specielt sammensat af kokken til 299,00 kr eller all-you-can-eat menu med helstegt oksefilet, bagt kartoffel og stor salatbar til 179,00 kr. Der er flere gode tilbud på menuen til frokost.

 Picture

FIAT

Trattoria FIAT ligger på Kongens Nytorv, lige om hjørnet fra det Kongelige Teater. Her serveres nogle af byens bedste pizzaer og andre lækre, italienske retter med gode vine til. Er man til en hurtig bid før eller efter en tur i teatret, kan man også besøge FIATs nye vinbar, som nok har byens største a la carte udvalg af charcuterie (affetati på italiensk), oste, oliven, hjemmelavede pureer til brødet og andre lækre sager.  Picture

Dansk og fransk mad på Ravage

I smukt indrettede, højloftede og lyse lokaler midt på Kgs. Nytorv lige ved det Kgl. Teater ligger Ravage. Der er masser af atmosfære med det åbne køkken, vinreoler på væggene og en i det hele taget gennemført lækker stil.

  Køkkenet laver mad med både franske og danske toner og der er lagt op til afslappet hygge med klassikere som bouillabaisse, pil-selv rejer, eggs benedict, rørt tatar og selvfølgelig en god bøf med fritter og hjemmerørt béarnaise.