5 gode brunch i solen_1

Nørrebro: Sebastopol

Cafe Sebastopol er en af de ældste caféer på Nørrebro og må betegnes som en københavnsk cafe-klassiker. Det er der selvfølgelig en årsag til; et stabilt niveau på maden gennem mange år og en skøn placering på Skt. Hans Torv er noget, der trækker kunder til. Den store udestilling er oplagt til brunch på en solskinsdag, og der er altid noget sjovt at kigge på her i Nørrebros kreative smørhul. Cafe Sebastopol er en ægte parisercafé er indretning, musik og menu ærkefransk, og det gælder også brunchen. Her kan man vælge en version “Paris” eller den mere feminine “Marseille” og - nå ja - “York” til dem, der bare er til bacon, æg og krydret pølse. Desuden er der en række suppléments.    Brunchen serveres hver dag helt til kl. 16.  


5 gode brunch i solenVesterbro: Carlton

Halmtorvets cafestribe er oplagt til brunch i solen, og et af de bedre steder er Cafe Carlton. Her har man i årevis kunnet få en ganske hæderlig brunch, og stedet er gearet til vejrgudernes luner; hvis det pludselig regner, eller der blæser en kølig vind, er der ly under markiser og varme tæpper.   Brunchen serveres hver dag fra kl. 10-15. Man kan vælge imellem den ordinære eller vegetariske version, og begge indeholder et overdådigt udvalg af lækre brunchretter. De gode pladser foran caféen ryger hurtigt, men i sommermånederne har Carlton også en udestilling midt på torvet, så det skulle være muligt at få bord.  
Picture

Valby: Cafe Ciré

Om sommeren kan både den store gårdhave samt terrasserne foran Cafe Ciré på Valby Langgade benyttes. Skulle vejret drille eller aftentimerne blive for kølige, kan de store markiser køres ud - og desuden er der opstillet varmelamper samt lune tæpper til rådighed. 

5 gode brunch i solen_7

Brønshøj: Kongedybet

Skal man køre helt til Kongedybet i Brønshøj for brunch? Ja bestemt, her er nemt at parkere og et kryds af menukort med lækre små brunch skåle med kød - frugt & grønt - Ost - fisk - salater - vegetar - mejeri og desserter. De små retter skiftes lidt ud løbende, for at give gæsterne nye lækre oplevelser.