Picture

Hos Boldt

Hos Boldt har gennem de sidste 20 år været et af Ålborgs absolut bedste spisesteder, og Hans Boldts hyggelige gourmetrestaurant i Simonis Gård er stadig meget populær og har mange stamgæster.

Menuen tager afsæt i det klassiske franske køkken, her er det muligt at få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Man kan vælge at få en Surprise menu, sammensat af kokken, eller få "Den Ultimative Rundtur" som indeholder velkomst bobler med 4 slags snacks, en Gourmetmenu bestående af 8 serveringer. Hertil serveres en Vinmenu med specielt udvalgte vine. Det hele afsluttes med friskmalet kaffe og hjemmelavede chokolader.

Restauranten er hyggeligt indrettet med Chesterfieldmøbler i loungen og et stort udvalg af restaurantens vine på vinreoler bagest i restauranten. Der er en varm og indbydende stemning i restauranten. 

 

Picture

CANBlau

Tapas restauranten CANBlau er kendt som en af byens bedste tapasrestauranter, det spanske køkken bliver respræsenteret på bedste vis og kvaliteten er i højsæde. Tapas er den mest populære måde at spise på i Spanien og denne måde at spise på, ligger op til at man deler og derfor er tapas "social mad" skriver CANBlau på deres egen hjemmeside. 

På CANBlau får man serveret gourmet tapas, som byder på både varme og kolde smagsoplevelser sammansat af de bedste fra det spanske køkken. På menuen er der flere af de klassiske tapasretter som serrano skinke, spinat med kikærter, kartofler i aioli, stegte blæksprutter, chorizo, forskellige typer fisk, oliven, gedeost og mange andre velsmagende småretter. Afslut måltidet med én af de udsøgte desserter og en kaffe. 

 

Picture

Restaurant Elbjørn

Den tidligere isbryder har lagt til kaj og har siden 2004 fungeret som Restaurant Elbjørn, stedet er fyldt med sjæl og de anderledes rammer ligger op til en unik spiseoplevelse. Det er muligt at få servering både inde eller ude på skibets dæk, hvor man kan nyde udsigten over Aalborg havn.

A la carte menuen tager udgangspunkt i det klassisk franske og det nye nordiske køkken. Det er muligt at vælge mellem 4-6 retter fra gourmetmenuen, som er specialt sammensat af årstiden råvarer. Tilsat Restaurant Elbjørns vinmenu er man sikker på at få en gastronomisk madoplevelse i særklasse.