Picture

Tapas G

Tapas G ligger ved siden af Cafe G på Gråbrødre Torv, og det er de samme folk, der står bag. Menuen står her på ægte spansk tapas, montaditos og pinxtos samt mange vine på glas.

Lokalet er nyindrettet med brede plankegulve og ternede duge på bordene, og prisniveauet er ganske rimeligt.

Picture

Mums Bar & Kitchen

Mums Bar & Kitchen åbnede i slutningen af 2011 i Teglgårdsstræde, og her serveres en moderne udgave af middelhavskøkkenet med lokale råvarer fra Søren Wiuff og Kiselgården og bæredygtighed i centrum.

Prisniveauet er i et leje, hvor de fleste kan være med, og atmosfæren bærer præg af, at folkene bag er drevne natklubejere.

Picture

Bar’Vin

Bag gryderne på Bar’Vin står René Warn, tidligere Sorte Hest og bl.a. Kommandanten. Ejerne er sommelierer, så vin er vigtig på Bar’Vin, som både er et spisested, en vinbar og en delikatesse- og vinbutik.

Hele dagen serveres der charcuterie helt frem til baren lukker, og om aftenen desuden varme retter inspireret af de sydeuropæiske køkkener. Til frokost kan man også komme forbi efter en sandwich to go eller en varm ret, og prisniveauet er ganske fornuftigt.

Picture

Gorm's

Bag pizzabaren Gorm's i Torvehallerne, som åbnede i slutningen af 2011, står de italianofile restauratører fra Il Senso, Magstræde 16, Nyhavn 14 og Skotterup Spiseri. Stedet er opkaldt efter pizzamester Gorm, som også af og til optræder i Go’Morgen Danmark.

Her kan man enten slå sig ned ved langborde eller tage friskbagte pizzaer med hjem. Pizzernes tilsnit er klassisk og mere moderne som på søsterrestauranten Magstræde 16, og prismæssigt ligger de til omkring 50-60 kr. stykket. Der er desuden pizzaklapper med salat til de travle og vin og tiramisu til dem, der har tid til at blive lidt længere.

Picture

Un Mercato

Un Mercato er Torvehallernes eneste rigtige restaurant, og det er Cofoco-kæden, der står bag. Restauranten strækker sig over to etager, hvor man kan indtage sin morgenmad, frokost eller aftensmad.

Restauranten har nemlig åbent helt fra otte morgen til otte aften og byder fra morgenstunden på bruschetta, til frokost på sandwich og om aftenen på forskellige slags rotisserietilberedt kød med diverse grillet tilbehør.

Priserne er som på Cofocos andre steder helt i orden.

Picture

Petit Paté

Petit Paté ligger sørme også i Torvehallerne, og også her er det driftige restaurationsfolk med flere etablissementer på samvittigheden, som står bag. Petit Patés storebror er nemlig Paté Paté i Kødbyen, og stilen og stemningen på den populære tapasbar/restaurant går igen på den lille ny.

Udvalget af vådt og tørt er lidt mindre end hos storebroren. På Petit Pate kan man få sig lidt charcuterie, en skiftende varm ret og naturligvis et glas vin eller øl til at skylle det ned med. Også her er prisniveauet helt overkommeligt.

Læs også her, hvilke steder der er åbnet på broerne, Frederiksberg - og i Bagsværd.