Grisen Grillbar
Restaurant

Grisen Grillbar

Fredensgade 5 | 2200 København N
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Hjemmelavet grillmad

2.

Hyggelig spisestue

3.

Take away og levering

Profil

Dansk grillbar med hjemmelavet grillmad nær Fredens Bro

Pris
Hovedret

75 - 125

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 16:30 - 21
Lørdag - søndag: kl. 12 - 21

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Her kommer man bare ind og finder sig en plads når sulten melder sig, ligesom en god gammeldags grillbar, lige bortset fra, at her er maden hjemmelavet og spisestuen hyggelig.

Det startede med savnet af rigtig god gammeldags grillmad som bøfsandwich, bølge pomfritter, pølsemix, flæskestegssandwich, frikadellesandwich med alt det tilbehør smagsløgene må begære i sådan et køkken. Men det skulle være af god kvalitet og hjemmelavet. I grillbaren bliver alt hjemmesyltet og der er nørdet i hvordan smagene rammer rigtigt på tungen, når tænder sættes i. Og det er Katrine blevet belønnet for; gæsterne vender tilbage, nye kommer til og ydermere, er Katrines bøfsandwich overhældt med dejlig brun sovs, kåret til Danmarks bedste. 

Om Julen laves en lækker sandwich af konfiteret and med det hele.

Grisen grillbar ligger på hjørnet af Fredensgade, tæt på Blegdamsvej, Fredens Bro og Sankt Hans Torv. Her er god plads mellem bordene og man kan også sidde ved højborde, langbord, barbord med udsigt til livet udenfor. Er man 8 personer og derover, kan der reserveres bord, ellers kommer man bare ind - Spisestuen er dynamisk, så der bliver oftest hurtig plads. 

På de lune dage er der fine spisepladser udenfor og selvom Fredensgade er en befærdet vej, så kompenserer det grønne område overfor og i sidegaden, er der roligt.

Andre spisesteder