Greve Strandkro

Mexicansk Streetfood ved stranden samt smukke selskabslokaler
Åbningstider:  Alle dage: 17:00 - 22:00
Priser: Hovedretter fra 115,- til 135,-
Menuer fra 225,- til 225,-

Greve Strandkro – eller ”den rigtige strandkro”, som stedet nogle gange også omtales – har gennem snart hundrede år skabt rammerne for tusindvis af fester og arrangementer.

Smukt placeret ud til Køge Bugt med udsigt ud over både strand og vand, har de traditionsrige men topmoderne og stemningsfulde festlokaler sørget for at store begivenheder som bryllup, fødselsdag, dåb, konfirmation eller andre vigtige fejringer har fået de lykkeligste og bedste rammer. Og at begravelser har fået den mest respektfulde og opmærksomme behandling og afslutning.

Mexicansk Streetfood serveres hver dag i a la carten med udsigt til stranden. Menukortet er baseret på mange små retter som man selv sammensætter efter lyst og smag. Herudover kan vælges deciderede hovedretter så som Burritos og Bowls samt 3 retters menuer. Alle retter serveres i børneportioner til halv pris. Hele sommeren er der udeservering på terrassen og storslået udsigt til stranden. 

Har man lyst til at nyde maden hjemme, fåes alle retter som take away.

Fra den spæde start i 1926, da grunden blev købt og snart tre år senere var samlingsstedet for det bedre borgerskab, er Greve Strandkro efterhånden blevet et sted med lang historie, stor erfaring og stolte traditioner. Her kan man gå på opdagelse og finde både et rigt bibliotek, en smuk havestue, imponerende sale og smukke, rolige saloner. Og det har mange gæster benyttet sig af gennem tiden. Lokalerne består af 3 store hyggelige sale/rum, med plads til ca. 50 personer i hver. Salene kan slås sammen til to eller én stor sal. 

Interesserede er altid velkommne til at ringe eller aftale et smut forbi til en fremvisning af lokalerne samt planlægning og forventning til arrangementet.

Greve Strandkro

Greve Strandvej 9
2670 Greve

Profil: Mexicansk Streetfood ved stranden samt smukke selskabslokaler

Åbningstider:
Alle dage: 17:00 - 22:00

Priser:
Hovedretter fra 115,- til 135,-
Menuer fra 225,- til 225,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=13443) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=13443)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Greve Strandkro

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: