Grannys House
Restaurant

Grannys House

Søborg Hovedgade 75 | 2860
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Kager, brød og delikatesser. Både takeaway og café.

Pris
Åbningstider
Alle dage: 06-18
Det siger gæsterne
4.1

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Det er svært helt at vide, om man er gået ind i en privat stue, er kommet hjem til mormor, eller har fundet vej til en hyggelig Bed&Breakfast. Men det er der måske en grund til, for Grannys House er nemlig det hele. Og mere til. Grannys fører små, lækre sager men slår samtidig også stort brød op. Bogstaveligt talt, for baglokalet gemmer på bageovne, der hver dag bager frisk brød som for eksempel rugbrød og forskellige grove og bastante brød lavet på gamle, danske kornsorter.

Men ovnen bruges nu også til mere syndige ting, som det imponerende udvalg af forskellige kager og bagværk, kringler, tærter, kæmpe cookies og flere slags muffins, der sælges som takeaway eller serveres på stedet.

Man kan også synde i valgmuligheden mellem 8-10 forskellige slags lagkager, der skifter efter sæson. Eller måske lade sig friste af petit fours 'en masse'. På hylderne kan man blandt andet finde et stort udvalg af Summerbird, the fra Perchs Thehandel, kvalitetsmarmelader, fine franske chokolader, bolcher fra Almuegården og drikkevarer fra for eksempel Secret Kitchen eller en lækker, biodynamisk juice fra Frankrig.

I weekenden er det muligt at få brunch med hjemmelavet marmelade, scones, salat med saltmandler, skinke, ost og brie, røræg med bacon, det hjemmelavede brød, kringle, den biodynamisk juice og mere endnu... Og 1. søndag hver måned kan man kaste sig ud i en overdådig kagebuffet. Kaffen er fra Kontrakaffe, der også sælges ud af butikken som bønner, hvis man vælger ikke at drikke sin kaffe på stedet.

Det salte køkken byder også på fristelser, med blandt andet salater der også skifter efter sæson, sandwiches lavet på enten godt, hvidt brød eller rugbrød eller måske laksetærte eller gammeldags æggekage.

Lokalerne, der kan rumme op til 150 mennesker, kan også benyttes til firma-events, mødregrupper (gården kan da også holde næsten 50 barnevogne...), store som små møder til foredrag og meget mere og kan også bestilles med mad eller frugt- og kagefad. Udover at fungere som både takeaway og café, er det også muligt at bestille store og små kager til lige så ditto begivenheder. Det kunne for eksempel være bryllup, dåbsfest, firma-events, fester eller hvad der nu ellers liiiige kunne mangle en lækker kage...

Grannys House er nu også at finde i Torvehallerne, hvor der både er siddepladser og salg af Grannys House´s mange fristelser. Bl.a. de populære Romkugler i 3 forskellige varianter.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Grannys House

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Grannys House