Bryggen 89
Restaurant

Bryggen 89

Kalvebod Brygge 59, 03A | 1560
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Brunch buffet 

2.

Fantastisk udsigt 

3.

Stegt flæsk 

Profil

Stor og alsidig restaurant på Fisketorvet med flot udsigt over Kalvebod Brygge

Pris
Frokost

69 - 89

Hovedret

149 - 259

Åbningstider
Alle dage: 10:00-22:00
Frokost

Alle dage: 11:00-17:00

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.1

Spiseliv Rating 4.1

Bryggen 89 ligger på øverste niveau af Fisketorvet Shoppingcenter og byder på en fremragende udsigt over kanalløbet langs Kalvebod Brygge.

I den store restaurant er der god mulighed for at slappe af oven på indkøbene. Menukortet er stort, og rummer noget for enhver smag. Du kan for eksempel spise stegt flæsk, grilltallerken eller spareribs, men du kan også bare gå ombord i en burger, en tapastallerken eller en pastaret.

Hver dag til frokost er der gode tilbud på lettere frokostretter som for eksempel club sandwich, burger, pariserbøf og meget andet. Det er også muligt bare at drikke en kop kaffe og spise et stykke kage.  

Hver lørdag og søndag er der stor brunchbuffet med alt, hvad det sultne brunchhjerte kan begære. Kaffe og juice er også inkluderet i prisen, så det er bare at dykke ned i bordets glæder.

Restauranten rummer 180 pladser, så der er rig plads til store selskaber og børnefamilier. Stemningen er afslappet og alle mødes med en smilende og imødekommende service.

Kontakt gerne restauranten angående afholdelse af selskaber, fødselsdage og andet. Der er mange muligheder i den store restaurant, og gæsterne vil uden tvivl blive begejstret over den flotte udsigt i de moderne lokaler.

 

   

Andre spisesteder

Bestil bord på Bryggen 89

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Bryggen 89