Grand Cafe
Restaurant

Grand Cafe

Arne Jacobsens Alle | 2300 København S
Casper
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk Cafe i Fields

2.

Fantastisk udsigt

3.

Åbent køkken

Profil

Stor fransk cafe i Fields

Pris
Frokost

88 - 199

Hovedret

95 - 199

Åbningstider

Alle dage: kl. 11:00 - 21:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

I Fields omringet af butiksliv ligger der en etage kun med spisesteder og her finder man den fransk cafe-restaurant med åbent køkken, som tilbereder god hjemmelavet mad fra morgen til aften.

Grand Cafe er et flot og indbydende spisested med højt til loftet og gigantiske vinduespartier med udsigt til Ørestaden og masser af parkering. 

Menukortet byder på hurtige hapsere, lækker brunch, frokost steak af Striploin med bearnaise, Dagens fisk og skønne salater som Cæsar og Chevre Chaud. Køkkenchefen er velfunderet i det franske køkken og alt er lavet fra bunden, selv nutella, som følger med brunchen. 

Lige når man træder ind i Grand Cafe er vinhylderne ind til venstre, hvis man selv vil have et vinoverblik og der er hyggelige pladser ved marmor langbordet med små bordlamper til dem, som gerne vil forkæles lidt ekstra med vinsmagning og god fransk mad til. 

Royal Arena ligger i gåafstand og derfor er Grand cafe oplagt til en god middag inden koncerten og skulle man nyde flere glas vin, er metroen lige nedenfor.

Andre spisesteder