GOSP

GOSP

Skodsborg Strandvej 158 | 2942
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.5
Profil

Fransk restaurant direkte ned til vandet i Skodsborg

Pris
Hovedret

185 - 310

Menu

335 - 455

Åbningstider
Tirsdag - onsdag: 17-23
Torsdag - lørdag: 12-23
Søndag: 10-17
Lukket mandag
Køkkenet lukker kl. 22

Med noget så vidunderlig beliggenhed helt ned til – nærmest – vandet på Skodsborg Strandvej ligger den ærkefranske Restaurant GOSP.

Makkerparret bag, danske Jacob Bonne og franske Hugues Schneider er, som de selv siger, begge i en alder, hvor de er kommet sig over fusionskøkkenet og nu handler det om det, de elsker allermest, nemlig det klassiske franske køkken.

Kortet har det helt rigtige udvalg af franske lækkerier og der er også godt med fisk på kortet. Forretterne kan f.eks. være østers, foie gras eller en hjemmelavet terrin. På hovedretsiden finder man klassikere som Tournedos Rossini, entrecote med sauce bordelaise,  confit de canard og også dejlige fiskeretter som f.eks. karamelliseret hellefisk med sauce nage og safran. Desserterne er ligeledes meget franske og så skal man huske ostebordet, som altid har et fint udvalg af veltempererede og ikke mindst modne, franske oste. Til ostene serveres hjemmelavede chutneys.

Udover det gode à la carte kort har GOSP også en tavlemenu, der jævnligt skifter alt efter sæson og udvalg. Her sammensætter køkkenet en 3-5 retters menu og sætter også gerne vin til. Vinkortet er desuden hovedsagelig fransk med enkelte meget kostbare vine, så hvis du vil have Le Montrachet, kan du få det.

Der er også frokoståbent på GOSP og her har et par danske frokostretter sneget sig ind, så du f.eks. kan få dig et stjerneskud  mens du nyder den ubrudte udsigt over Øresund – det er da dejligt!

Lørdag og søndag er der desuden lækker brunch med charcuteri, æg en cocotte, croissant, brød og andre franske sager.

 

Og hvad betyder så GOSP? Det er naturligvis en sammentrækning af Godt Spisested. 

 

 

Bestil bord på GOSP

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra GOSP