Gonzales Cantina

Gonzales Cantina

Slotsgade 27 D | 3400
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.9 4.0
Profil

Italiensk restaurant og pizzaer i Hillerød

Pris
Åbningstider
Mandag til torsdag 11.00 - 21.00

Fredag & lørdag 11.00 - 22.00

Søndag 12.00 - 21.00

OBS: Køkkenet lukker
30 min før lukketid

Gonzales er nærmest en institution i Hillerød. Den har ligget i samme lokaler siden 1990erne. Det er en Italiensk inspireret restaurant, der serverer dejlig sprød pizza, pastaretter eller kødretter til hele familien. Maden er fremstillet af friske råvarer, så gæsterne får en dejlig madoplevelse. Stedet er yderst familievenligt og i restauranten finder du en seperat familieafdeling med legeplads til børnene.

Der serveres frokostmenu mellem kl. 11 og 16. Der er et stort udvalg af pizzaer heribland  Deep Dish pizza, en pizza med tyk bund og høj kant, der er ekstra fyldig. . Alle pizzaerne er lavet på deres specielle blanding af Molini Grassi (fra Parma, Italien), bestående af hvedemel, majsmel og fuldkornsmel, som gør at pizzaer opnår sprødhed. Der er desuden et stort antal a la carte-retter, pastaretter, burgere, salater, pitabrød og børnemenu.

Gonzales afholder også selskaber med op til 50 personer i eget selskabslokale så som brylluper, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb m.m. Du kan ringe og arrangere festen sammen med restauranten. 

 

 

 

Bestil bord på Gonzales Cantina

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Gonzales Cantina