Gonzales Cantina

Italiensk restaurant og pizzaer i Hillerød
Åbningstider:  Mandag til torsdag 11.00 - 21.00

Fredag & lørdag 11.00 - 22.00

Søndag 12.00 - 21.00

OBS: Køkkenet lukker
30 min før lukketid

Gonzales er nærmest en institution i Hillerød. Den har ligget i samme lokaler siden 1990erne. Det er en Italiensk inspireret restaurant, der serverer dejlig sprød pizza, pastaretter eller kødretter til hele familien. Maden er fremstillet af friske råvarer, så gæsterne får en dejlig madoplevelse. Stedet er yderst familievenligt og i restauranten finder du en seperat familieafdeling med legeplads til børnene.

Der serveres frokostmenu mellem kl. 11 og 16. Der er et stort udvalg af pizzaer heribland  Deep Dish pizza, en pizza med tyk bund og høj kant, der er ekstra fyldig. . Alle pizzaerne er lavet på deres specielle blanding af Molini Grassi (fra Parma, Italien), bestående af hvedemel, majsmel og fuldkornsmel, som gør at pizzaer opnår sprødhed. Der er desuden et stort antal a la carte-retter, pastaretter, burgere, salater, pitabrød og børnemenu.

Gonzales afholder også selskaber med op til 50 personer i eget selskabslokale så som brylluper, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb m.m. Du kan ringe og arrangere festen sammen med restauranten. 

 

 

 

Gonzales Cantina

Slotsgade 27 D
3400 Hillerød

Profil: Italiensk restaurant og pizzaer i Hillerød

Åbningstider:
Mandag til torsdag 11.00 - 21.00

Fredag & lørdag 11.00 - 22.00

Søndag 12.00 - 21.00

OBS: Køkkenet lukker
30 min før lukketid

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15798) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15798)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Gonzales Cantina

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Gonzales Cantina.

Skriv til Gonzales Cantina

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: